Denise Rifai a lansat o provocare uluitoare! Uite despre ce este vorba

Denise Rifai a lansat o provocare uluitoare! Uite despre ce este vorba
Denise Rifai a lansat o provocare uluitoare! Uite despre ce este vorba
Autor:

Denise Rifai a lansat o provocare uluitoare pe pagina ei de socializare. Nimeni nu se aștepta la așa ceva, însă jurnalista de la Realitatea TV reușește, de fiecare dată, să surprindă pe toată lumea. Recent, fiica fostului politician Gyorgy Frunda, Csenge Frunda, a adresat cuvinte injurioase după emisiunea „Talk News”, iar Denise Rifai a reacționat pe Facebook la postarea acesteia.

Csenge Frunda a fost deranjată de atitudinea lui Robert Turcescu pe care a avut-o în emisiunea moderată de Denise Rifai cu privire la „nenorocirea” de a accepta revendicările maghiarilor și moderatoarea nu l-a pus la punct, notează realitatea.net.

„La realitatea tv, d-l Turcescu, intr-un moment de cădere nervoasă gravă, afirmă (de fapt urlă, dar nu contează) că veci blestemat va fi cel care acceptă revendicările maghiarilor, căci o astfel de nenorocire duce la râpă țara noastră, d-na (*țața ordinară de pe ferentari) moderatoare dă din cap insistent”, a scris Csenge Frunda pe Facebook.

Denise Rifai a reacționat printr-un comentariu acid, în care îi propune doamnei Frunda să vină cu tatăl într-o emisiune TV și să discute „privatizarea dovedita Ilegala a statiunii Sovata si despre alte fapte de „vitejie” ale domnului Frunda”: „Csenge draghe, am vazut ca esti vioaie in a comenta. Fii atenta ce ti propun! Ia l de mana pe taticul si veniti amandoi in emisiune sa discutam despre privatizarea dovedita Ilegala a statiunii Sovata si despre alte fapte de „vitejie” ale domnului Frunda, care au permis familiei tale sa se lafaiasca pe cel mai somptuos domeniu rezidential din Tg Mures, de pe acel deal unde locuiesc toti milionarii imbogatiti din Afaceri cu statul roman. Ighen? PS. Si am vazut ca ti a placut si Robert Nicolae Turcescu, asa ca o sa l invit si pe el pt ca a avut muuuulte emisiuni in care a expus coruptia de la varful UDMR; Ps2- stiu ca tatal tau se dadea de origine cehoslovaca Inainte de 1989 cand colabora cu fosta securitate. Tu cum te dai? Ceha, Slovaca, Unguroaica, Romanca ……..??????”, a scris Rifai.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X