Denise Rifai a încasat-o GRAV. După atâția ani de carieră… Incredibil!

Denise Rifai a încasat-o GRAV. După atâția ani de carieră… Incredibil!
Denise Rifai a încasat-o GRAV. După atâția ani de carieră... Incredibil!
Autor:

După ce a folosit un ton agresiv în adresarea sa şi nu i-a permis invitatului să vorbească, Denise Rifai și postul Realitatea TV au fost amendate cu 10 000 de lei.

CNA a menționat că jurnalista și postul TV la care aceasta activează au fost amendați în urma emisiunii „Talk News” din 4 decembrie 2018, în care s-au  încălcat dispoziţiile din art. 67 din Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, scrie paginademedia.ro.

„Dumneavoastră ca vorbitor nativ de limba maghiara ne traduceţi nouă limba română care pentru noi limba română este limba noastră nativă, ce înseamnă cuvintele din limba noastră?”

„De ce nu spuneţi domnule Tánczos pentru că lumea nu ştie în România. O ştiu românii puţini care mai trăiesc în zonele respective că dacă nu vorbeşti limba maghiară astăzi în zonele despre care vorbim acuma noi nu-ţi găseşti loc de muncă. Nu, nu, nu, aşa este.”
„Dumneavoastră spuneţi, faceţi trimitere la Constituţia României. Dumneavoastră nu faceţi apel la Constituţia României care spune că România este un stat unitar, suveran, independent şi indivizibil.”

Rifai a fost reclamată pentru că a creat „o atmosferă ostilă împotriva comunităţii maghiare din România”, dar şi de „incitare la ură” şi „discriminare”

„Nu văd că a fost o incitare la ură. A fost o emisiune de dezbatere în care reprezentantul UDMR nu a fost lăsat să vorbească. Aş insista pe rolul moderatorului. Rolul moderatorului nu e de a ataca şi de a avea acest ton foarte agresiv”, a declarat Orsolya Borsos, membru CNA.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

2 Comentarii

  • desi nu agreez stilul ei de a-si face meseria, vad ca derapajele politice ale distinsilor in cauza lu le-a taxat nimeni. Este Romania, si nu Ungaria. nici a lui Orban nici a lui Tokes sau mai rau Kun, Bella Kun

  • Dar obiceiul din ungurime, de a vorbi OSTENTATIV maghiara in prezenta unui roman – in magazin, de exemplu,si a-i da de inteles ca nu pricepe l. romana, nu este tot o INCITARE LA URA INTERETNICA ???

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X