Denise Iacobescu, o mamă strictă? Dezvăluiri impresionante trăite de Antonia în copilărie

Antonia si mama ei
Denise Iacobescu, o mamă strictă? Dezvăluiri impresionante trăite de Antonia în copilărie
Autor:

Denise Iacobescu, o mamă strictă? Dezvăluiri impresionante trăite de Antonia în copilărie

Antonia și Denise Iacobescu,una dintre cele mai sexy bunici din lume, au fost invitate în emisiunea lui Măruță la Pro TV. Mama Antoniei, femeia care s-a făcut remarcată în lumea mondenă din București după ce și-a însoțit fiica la câteva evenimente publice, a povestit că a fost o mamă strictă, dar nu o pedepsea.

Denise Iacobesc povestește că a stabilit limite în familia ei, dar că nu-și pedepsește cu adevărat fiica, când greșea îi explica de ce nu este bine să facă acel lucru.
„Doctorii spuneau ca am băiat, dar visam mereu ca am fată și mâncam mereu petale de trandasfiri și am făcut o fată. Dacă era băiat îl chema Antonio.  Antonia a fost un copil cuminte, de când era în fașă. Toți copiii plângeau, iar ea era cumințică.

Când a devenit adolescentă ea a devenit mai băiețoasă. Nu voia sa poarte tocuri. Am vrut sa mergem la un restaurant, iar ea a mers încălțată cu șlapi cu toc…”

Când era adolescentă, Antonia era ținută din scurt de către mama ei. Aceasta nu-i permitea fiicei sale să ajungă acasă la ore  târzii din noapte, precum făceau prietenele ei. În acest sens, iubita lui Alex Velea i-a mulțumit mamei sale pentru educația primită.

„Îi mulțumesc mamei că a avut grija de mine și că a fost strictă. Mai aveam colege care aveau multă libertate și acum au o viață total diferită față de a mea. Strictețea mamei m-a dus pe un drum bun…”

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X