Demisie-șoc la Casa Regală! Familia regală este în ALERTĂ DE GRADUL ZERO

Demisie-șoc la Casa Regală! Familia regală este în ALERTĂ DE GRADUL ZERO
Demisie-șoc la Casa Regală! Familia regală este în ALERTĂ DE GRADUL ZERO
Autor:

Demisie-șoc la Casa Regală! Meseria de bodyguard este extrem de riscantă, iar un ofiţer de poliție important din garda Ducesei de  Sussex și-a anunțat demisia după câteva luni. A luat această decizie pentru că Meghan Markle se implică frecvent în proiecte social, iar acest lucru implică foarte multe riscuri.

Conform Daily Mail, acesta a fost prima femeie care a avut un rol important în menținerea siguranței membrilor familiei regale, iar demisia ei vine după plecarea recentă a asistentei personale a lui Meghan, Melissa Touabti, și pe fondul speculațiilor că secretara privată a ducesei, Samantha Cohen, va pleca în curând după 17 ani de lucru pentru familia regală. Numele polițistei care a asigurat paza lui Meghan Markle nu a fost făcut public.

Surse apropiate cuplului regal susțin că nu a avut conflicte cu ducesa, însă a luat această decizie deoarece a fost foarte greu pentru ea și echipa de agenți de protecție să asigure siguranța soției prințului Harry în condițiile în care aceasta vrea să fie văzută ca ”o persoană din popor”.

„Spre deosebire de cineva care a crescut în Familia Regală și a fost obișnuit să aibă o protecție strânsă de la o vârstă fragedă, pentru Meghan poate fi dificil acest statut. Chiar dacă înainte era o actriță celebră, putea să facă tot ce dorea și să se miște liber. Dar în actuala ei poziție, nu poate pleca nicăieri fără echipa ei de pază și protecție și acest lucru pune o presiune masivă pentru o persoană ca ea”.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X