O jurnalistă cunoscută a renunțat la televiziune pentru a-și îndeplini marele vis! Vedeta TV a explicat care este motivul deciziei radicale

Sanda Nicola, căci despre ea este vorba, și-a dat demisia de la Digi 24 și, totodată, a explicat care este motivul deciziei sale radicale. Deși are 41 de ani, jurnalista vrea să-și continuie studiile și va pleca în Belgia pentru a studia la Universitatea din Liege.

„Este vorba de un master în Turism și Dezvoltare Regională, pe care îl voi urma până în luna februarie a anului viitor”, – a declarat Sanda Nicola pentru paginademedia.ro. Sanda Nicola nu exclude o eventuală reîntoarcere în televiziune, însă, cu siguranță, nu până anul viitor: “De altfel, imediat după ce am născut, m-am gândit că s-ar putea să fie necesară o reconversie profesională. M-am înscris la master, la cursuri de psihopedagogie. Am avut oferte de a preda, de-a lungul timpului”, – a mai spus Sanda Nicola pentru sursa citată.

Citește și: Schimbare neașteptată! O celebră jurnalistă revine pe sticlă

După ce a explicat ce va face, jurnalista și-a actualizat  fotografia de profil de pe pagina personală de socializare cu o ramă de la o Universitate din Suceava.