DEMISIE de răsunet la Antena 1. Pleacă un nume greu din echipa Observatorului (FOTO)

DEMISIE de răsunet la Antena 1. Pleacă un nume greu din echipa Observatorului (FOTO)
DEMISIE de răsunet la Antena 1. Pleacă un nume greu din echipa Observatorului (FOTO)
Autor:

Demisie anunțată în urmă cu puțin timp la Antena 1. O prezentatoare tv cunoscută și-a dat demisia în direct, apoi a făcut anunțul și pe o rețea de socializare. Fata de la Meteo și-a luat rămas bun de la Observator.

Demisie. Viviana Sposub, prezentatoare a rubrii meteo în prime-time la Observator, a părăsit Antena 1 după numai un an. Bruneta a prezentat pentru ultima dată meteo la Observator în ediția de joi, când și-a luat la revedere și de la telespectatori.

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus ea pe post.

„Mi-am dat demisia!”

„Mi-am dat demisia! Poate că nu ați văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator… Mulțumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am și plâns. Mulțumesc pentru întreaga experiență, pentru tot ceea ce am învățat și pentru toate amintirile care vor rămâne vii și peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată și privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare și sper să îmi fiți alături în continuare!”, a scris Viviana Sposub pe Facebook.

Viviana Sposub a absolvit Intact Media Academy și a început să prezinte meteo la Observator în aprilie 2018.

Luna aceasta, Antena 1 a încasat şocul momentului în media. Și Horia Brenciu a anunțat că pleacă de la Antena 1. Artistul a anunțat, spre surprindere fanilor, că pășește pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Așadar, artistul a plecat de la Antena 1, iar din toamnă, locul Andrei la masa juriului va fi luat de Horia Brenciu.

„Dragii mei, m-am întors la VOCEA ROMÂNIEI! Am parte de un nou început, unul plin de emoții pentru mine. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alaturi profesional in ultimii 5 ani. Le mulțumesc Deliei (ma voi gândi din când in când la zâmbetul tău seducător), lui Carla’s Dreams și mai ales lui Stefan (imi va lipsi ritmul de rock’n’roll).
Mulțumesc tuturor echipelor de producție care mi-au făcut viața ușoară si frumoasa in acești ultimi 5 ani.
De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor…”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X