DEMENTIAL! TUDOR CHRILA, DEZVALUIRI ULUITOARE despre DRAGOSTEA pentru Andreea Esca: „A fost o dragoste care m-a marcat..”

DEMENTIAL! TUDOR CHRILA, DEZVALUIRI ULUITOARE despre DRAGOSTEA pentru Andreea Esca: „A fost o dragoste care m-a marcat..”
DEMENTIAL! TUDOR CHRILA, DEZVALUIRI ULUITOARE despre DRAGOSTEA pentru Andreea Esca: "A fost o dragoste care m-a marcat.."

„A fost o dragoste care m-a marcat”. Mărturisirea a venit pe neaşteptate într-un interviu la Europa FM. Artistul făcându-i o confesiune care a lăsat-o mută pe Andreea Esca. Tudor i-a spus direct că a fost îndrăgostit lulea de ea.

„Copilăria mea a fost marcată în clasa a VII-a de o dragoste nestăvilită pentru Andreea Esca. Eram într-o tabără, la Cabana Vârfu cu Dor, o tabără de schi, şi… Andreea Esca. Era foarte frumoasă, în clasa a IX-a. Ea era combinată însă cu un alt băiat de clasa a XI-a… dacă vrea ea să vă dea numele lui. Această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtăşită, dar nostalgia este tot ce contează in viaţa asta” , a declarat Tudor Chirila.

„Vă daţi seama cum un piriflic de clasa a VII-a ar putea să iasă în evidenţă? A fost o dragoste care m-a marcat, am avut gusturi bune”, a mai declarat juratul de la Vocea Romaniei, conform evz.ro.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

4 Comentarii

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X