evzmonden.ro Web analytics

Deliciul culinar din Imperiul Austro-Ungar! Cum faci ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ de vaci și cireșe!

Deliciul culinar din Imperiul Austro-Ungar! Cum faci ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ de vaci și cireșe!
Deliciul culinar din Imperiul Austro-Ungar! Cum faci ȘTRUDEL CU BRÂNZĂ de vaci și cireșe!

Deliciul culinar din Imperiul Austro-Ungar! Iată o rețetă de ștrudel cu branza de vaci si cireșe, un deliciul culinar.

Ingrediente necesare pentru ștrudel cu branza de vaci si cireșe:

Pentru aluat:
20 foi aluat de patiserie

Pentru umplutura:
400 gr branza de vaci
300 gr cirese

Alte ingrediente:
200 gr iaurt grecesc
100 ml lapte
2 oua
3 linguri de ulei de gatit
5 linguri de migdale tocate mai mare
4 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

Umplutura:
Scurge ciresele din compot sau pune-le la dezghetat (daca le-ai luat din supermarket).
Amesteca branza de vaci cu zaharul pudra.

Alte ingrediente:
Mixeaza ouale cu iaurtul si laptele. Omogenizeaza.
Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
Pune doua foi de aluat in tava si unge-le cu putin ulei.
Acopera-le cu 2-3 linguri de umplutura, apoi presara cirese din loc in loc.
Ruleaza foile sau strange-le foarte bine, ca si cum le-ai mototoli. Procedeaza asa pana la final. Pune fiecare “rulada” in tava pregatita anterior.

Mod de asamblare:
Unge ruladele cu mixul cu ou, iaurt si lapte.
Presara migdalele tocate peste rulade.
Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Strudelele sunt gata cand au prins o culoare rumena.
Serveste-le cu zahar pudra.

Poftă bună!

Sursa: bzi.ro

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X