}

Delicii culinare încercate de vedete! ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ cu FRUCTE, o varianta cremoasa

Delicii culinare încercate de vedete! ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ cu FRUCTE, o varianta cremoasa
Delicii culinare încercate de vedete! ÎNGHEȚATĂ DE CASĂ cu FRUCTE, o varianta cremoasa
Autor:

Delicii culinare încercate de vedete! Înghețata preparată în casă, fară aditivi și coloranți, este un adevarat deliciu. Pentru ca acest preparat rece , preferat de toată lumea, să fie delicios, trebuie să stii cateva secrete dezvăluite de Ellie White.

Ellie White îi pregătește băiețelului ei, Mihai, înghețată bio, făcută acasă din ingrediente naturale. Artista este foarte atentă să le ofere membrilor familiei sale produse de calitate, care nu le pun în pericol sănătatea, și le împărtășește fanilor ei, pe blogul său, www.elliewhite.ro, rețeta de înghețată preferată de aceștia.

Pentru a prepara această rețetă Ellie a folosit banane, căpșuni, piersici, 1 măr, un pahar de vișine, iaurt și lapte.

„Am folosit doar ce fructe aveam prin casă și in jurul casei (avem 4 vișini frumoși in curte) și m-am pus pe treabă. Am introdus în blender 2 banane decojite, 10 căpșuni, 2 piersici, 1 măr și un pahar de vișine (fără sâmburi), apoi am adăugat un iaurt cu 2% grăsime și o jumătate de pahar de lapte. Cum nu aveam forme de înghețată, am folosit o formă pentru chec din silicon pe care am pus-o la congelator. A iesit excelent!”, a povestit artista pe blogul ei.

Ellie White le-a mai împărtășit până acum admiratorilor ei mai multe rețete delicioase, precum și sfaturi privind îngrijirea bebelușilor. Artista are doi copii: Mihai, în vârstă de doi ani și jumătate, și Alexis Maria, de o lună și jumătate.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X