evzmonden.ro Web analytics

Delia Matache a vorbit pentru prima oară despre CANCER: “Nu trebuie sa …”. Fanii NU își pot reveni din ȘOC!

Delia Matache a vorbit pentru prima oară despre CANCER: “Nu trebuie sa …”. Fanii NU își pot reveni din ȘOC!
Delia Matache a vorbit pentru prima oară despre CANCER: “Nu trebuie sa ...”. Fanii NU își pot reveni din ȘOC!

Delia Matache a vorbit pentru prima oară de cancer, o boală a secolului XXI care, dacă este depistată prea târziu, aduce rapid sfârșitul oamenilor. După efectuarea unor analize mediacale, artista a ținut să facă o precizare în ceea ce privește cancerul.

Recent, Delia Matache a fost suprinsă la o clincă de specialitate din Capitală, iar de aici au apărut multe semne de întrebare în ceea ce privește o posibilă sarcină, iar îndrăgita cântăreață a spus motivul pentru care a mers la clinică, potrivit viva.ro.

”Am vrut să postez ceva, dar am uitat. Mi se pare o chestie de bun simț să mergi să își faci un control din când în când. Mergeți și făceți-vă analize și aș vrea să rog oamenii să nu mai rămână surprinși când văd oameni că merg la doctor. Nu trebuie să mergi în ultimul stadiu de cancer. Nu înseamnă nici că mor, nici că am pățit vreo dramă. Mă duc să-mi fac analize pentru că nu vreau să am probleme în viitor. Vreau să trăiesc bine și frumos. Nu mergi la doctor doar când ești însărcinată.”, a declarat Delia Matache, potrivit viva.ro.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X