Delia Matache a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, apoi a mai lansat multe alte albume, în cariera solo. În 2015, mai multe din piesele sale devin hituri , artista fiind printre cele mai importante femei din industria muzicală și showbiz-ul românesc.

Ajunsă la 37 de ani, Delia, una dintre cele mai iubite artiste de la noi, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru Viva! care a fost mereu secretul performanțelor sale. Artista, care în acestă perioadă se află împreună cu soțul ei, Răzvan Munteanu, în vacanță în Filipine, a povestit că acum este o femeie mai puternică pentru că a trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum.

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

„Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum, în care părinții nu erau atât de „sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.

Doar că, probabil, asta m-a întărit și de-aia sunt mai „Xena și mai vikingă decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor, în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa. În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva”, a declarat Delia, pentru Viva!