evzmonden.ro Web analytics

Delia, MĂRTURII INCENDIARE: M-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o…”

Delia, MĂRTURII INCENDIARE: M-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o…”
Delia, MĂRTURII INCENDIARE: M-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o...”

Delia, MĂRTURII INCENDIARE! Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Adevărul, cântăreaţa Delia, în vârstă de 36 de ani, a vorbit despre aşteptările nerealiste pe care uneori le au oamenii de la ea, dar şi despre ce fel de artist îşi doreşte să fie.

„E un disconfort să fii o persoană cunoscută, e un disconfort şi pentru tine, şi pentru cei de lângă tine. Pentru că oamenii au senzaţia că odată ce eşti cunoscut eşti disponibil tuturor oricând, la orice oră. Cred că eşti disponibil să fii bucuros, să cânţi şi ceva, eventual la orice oră din zi şi din noapte, să zâmbeşti, să fii ca o maimuţă dresată la circ. De multe ori oamenii nu gândesc mai mult decât ce-i interesează pe ei şi anume o poză sau un autograf.”

Unii ar spune că trebuie să-ţi asumi faptul că eşti persoană publică, însă Delia este de altă părere.

„Nu cred că trebuie să-ţi asumi asta. Trebuie să-ţi asumi rolul de mamă dacă eşti mamă, eu în meseria mea îmi asum rolul de artist pe scenă, nu viaţa mea de zi cu zi. Nu datorez oamenilor de pe stradă mai mult decât un salut şi respect. Nu cred că datorez ceva. Eu vorbesc şi de oameni virtuali, pe care nu-i cunosc personal, nici nu ştiu dacă fac parte din publicul meu, poate e un om care doar a văzut o faţă cunoscută şi vrea să se pozeze cu o faţă cunoscută, poate nici nu ştie exact cine sunt. Nu-mi asum asta, nu am de ce, nu datorez poze şi autografe, ăsta e un lucru pe care îl faci dacă vrei, dacă simţi, dacă îţi face plăcere şi când îţi face plăcere. Şi nu-mi asum nici curiozitatea oamenilor, ei pot avea curiozităţi, dar nu înseamnă că trebuie să-mi asum să satisfac curiozităţile oricărui om, pentru că nu lucrez în folosul comunităţii 24 de ore din 24. Munca mea se desfăşoară pe scenă, iar actul artistic se termină acolo. Viaţa mea e viaţa mea.   Nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o”.

Spre deosebire de mulţi artiști, Delia nu vrea să aibă un succes internaţional şi nici nu încearcă să fie pe placul tuturor.

„Nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o.

Pentru că în România nebunia privind vedetele este mai mică decât în Statele Unite sau Marea Britanie, Delia spune că din acest motiv nu poate să se bucure de un succes internaţional.

„Da, ăsta e şi motivul pentru care nu aş putea să mă bucur de un succes internaţional. Nu mi-ar plăcea, mi-ar plăcea să fie ceva micuţ, să te bucuri un pic să cânţi pe alte scene, să vezi cum e, bă, da’ să nu dea norocul ăla peste tine să fii Rihana, că e nasol (râde). Nu te mai duci nicăieri, nu mai poţi să faci nimic. Mi se pare că te secătuieşte, te stoarce şi-ţi fură bucuria vieţii. Până la urmă, din câte ştim, avem o singură viaţă şi ideal e să o trăieşti şi să te bucuri, nu să trăieşti pentru alţii, să le arăţi cât de bună eşti, cât de frumoasă eşti, cât de bine îmbrăcată eşti, cât de perfectă eşti şi să-ţi faci un scop doar din asta. Cumva e ciudată meseria asta, pentru că vrei să ai success, şi asta vine la pachet cu multe altele, şi totodată vrei să-ţi păstrezi un echilibru. Nu mi-aş pune ambiţia, timpul şi răbdarea să încerc să construiesc în afară ce am construit în ţară. Nu aş lua-o de la zero în viaţa mea, nu aş putea. Pe plan artistic nu am de gând decât să surprind şi să încerc să mă menţin true atât cât sunt şi atât cât pot, nu am în plan să devin Madonna. Nu mi-ar plăcea, mi s-ar părea prea obositor, m-ar costa viaţa mea şi nu aş da-o. Cred că viaţa mea aşa cum e acum e cât de cât bine, am un echilibru, raportat la nivelul la care suntem, la ţara în care suntem.”

Tags: ,
Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X