Delia, despre copilul dorit! Cu cine vrea să semene minunea din viața ei. La cei 37 de ani ai săi, Delia este încolțită de curioși care vor să știe când va deveni mamă. Deși subiectul pe această temă nu este pe placul său , cântăreața făcea tot posibilul să nu discute.  Recent, aceasta a mărturisit într-o emisiune TV de la Antena Stars că își dorește un copil, însă fără a face din asta o prioritate.

Delia a declarat în emisiunea Dosarele VIP că își dorește mult să devină mamă de fată care să îi semene perfect nepoatei sale, Jessie. Mai mult, îndrăgita artistă a recunoscut că este pregătită de acest moment, alături de soțul ei, Răzvan Munteanu.

Delia, despre copilul dorit! Mi-aș dori să fie exact ca ea

Citește și: Vesti triste pentru fanii lui Nicole Cherry. Artista a ajuns de urgenta la SPITAL!

„Da, normal. (n.r. – întrebată dacă își dorește copii). O să mergem și noi cu încredere înainte. Eu nu zic că nu. Nimeni nu știe când. Mi-ar plăcea să am. Am mai zis, sunt fixată pe Jessie și mi-aș dori să fie exact ca ea. Fetițele mi se par mai simpatice, mai carismatice, mai ofertante”, a declarat Delia, în emisiunea Dosarele VIP de la Antena Stars.

Reamintim că Delia a dezvăluit un secret bine ținut de colegul său de la Antena 1! Vedeta a făcut anunțul într-una dintre pauzele făcute pe platourile de filmăre pentru emisiunea iUmor.

După ce a aflat vestea de pe rețelele sociale că Mihai Bendeac este îndrăgostit de cântăreața Mira, Delia nu s-a putut abține și le-a dezvăluit tuturor marele secret a celebrului actor.

Se pare că Mihai Bendeac s-a filmat în timp ce asculta una dintre melodiile Mirei și a scris pe imagini mesajul: “Mira, de ce m-ai părăsit”.

„Cântăreața Mira îl iubește pe actorul Mihai Bendeac. Am aflat din Instagram”, a spus Delia.

Citeste continuarea…