Delia are un punct slab. De obicei, artiștii din toată lumea folosesc social media ca pe o metodă de promovare şi de socializare cu admiratorii lor. Își expun fotografii pe Twitter, Instagram sau Facebook. De cele mai multe ori, ei adună comentarii pozitive, dar și critice. Printre aceștia se numără și Delia, care este un fan al rețelelor de socializare.

De curând, Delia și-a postat o fotografie pe Instagram și a fost acuză că a apelat la anumite intervenții pentru mărire a buzelor. Extrem de iritată de întrebarea adresată de un fan, Delia a răbufnit.

Delia are un punct slab. N-am corectat nimic, ca să-ți răspund

Citește și: Incredibil! Cea mai dură lecție de viață trăită de Andreea Bălan: „Am suferit mai mult decât am suferit la orice despărţire”

„La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!”, a întrebat-o o tânără pe Delia.

În legătură cu această întrebare, frumoasa artistă a dat un răspuns dur: „Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce”, a răspuns Delia.

Un alt fan a intrat în discuție și a atacat-o pe Delia după răspunsul dat: „Delia, dacă te plăteau să le faci reclamă sigur nu mai erau intime lucrurile astea. Cred că ai fi putut să-i răspunzi altfel fetei, că doar nu ți-a dat în cap. Ba din contră, te admira!’, i-a scris fanul vedetei de la Antena 1.