Delia a fost batuta si a vrut sa plece de acasa! Dezvaluiri explozive din trecutul artistei: “Te ajut eu sa-ti duc bagajele!”

Delia Matache a avut mai multe relații înainte de a se căsători, iar conflictele cu părinții au existat ca în cazul tuturor adolescenților. Cele mai multe probleme în acest sens le-a avut la vârsta primei iubiri.

Artista a avut un moment în care a vrut să plece de acasă, pentru a se muta la iubitul ei de atunci, mărturisește mama cântăreței.

Cu toate acestea, Gina Matache a avut doar cuvinte de laudă față de fiica ei, despre care a spus că a fost o fata cuminte.

Citește și: Nadine: „Nu sunt divă, sunt soţie şi mamă”

N-a fost rebelă în copilărie. A avut un singur moment când a vrut să se mute cu prietenul său şi nu ştia cum să-mi spună. A căutat ea un motiv de ceartă ca să plece de acasă. Am surprins-o făcându-şi bagajele şi i-am zis: „Măi, dacă tot vrei să pleci, de ce nu-mi spui mie, că te ajut eu să-ţi duc bagajele!”. Şi m-a privit nedumerită

, a precizat Gina Matache, intr-un interviu pentru revista Taifasuri.

N-a avut timp să fie rebelă, pentru că meseria nu i-a permis. Studiind la Liceul de Muzică „Dinu Lipatti” pian şi flaut, trebuia să exerseze mereu, altfel îşi pierdea îndemânarea. Nici în vacanţe nu făcea pauze de la studiu. Apoi a început perioada cu trupa N&D. Nu prea a făcut năzbâtii, dar ţin minte că am plecat odată de acasă şi a chemat toţi copiii din bloc să petreacă la noi. Când ne-am întors am altoit-o şi eu, şi taică-su. Aia a fost singura ei petrecere, că nici acum nu face, a mai spus mama Deliei.