evzmonden.ro Web analytics

Declarații ULUITOARE. Ce spune Rocsana Marcu despre plecarea ei de la Antena Stars

Declarații ULUITOARE. Ce spune Rocsana Marcu despre plecarea ei de la Antena Stars
Declarații ULUITOARE. Ce spune Rocsana Marcu despre plecarea ei de la Antena Stars

Declarații ULUITOARE. Anul trecut, Rocsana Marcu a anunțat că a încheiat colaborarea cu postul de televiziune, fără să dezvăluie un motiv anume, care a determinat-o să ia această decizie, iar acum a spus tot despre plecarea ei.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru revista Avantaje, Rocsana Marcu a dezvăluit cu ce numulțumiri s-a confruntat în ultima perioadă în care a lucrat la Antena Stars.

„La un moment dat o să mă reîntorc cu siguranță, deocamdată mai niște probleme de rezolvat, contractuale să le numim așa, și până se finalizează un proces pe care îl am pe rol, nu vreau să mă grăbesc, mai am puțin de așteptat, dar până atunci sunt muzica, sunt ocupată în fiecare weekend. Și e foarte bine, că aveam nevoie de o perioadă. Lucrând de la 16 ani în televiziune, chiar îmi doream să am o perioadă în care să nu îmi mai pun 3 ceasuri dimineața, pentru că Doamne ferește, pot întârzia la matinal. Mulți ani am prezentat matinal, și la Prima TV, pe urmă la Antenă și prin alte televiziuni, și am zis Doamne, nu pot să cred, parcă e o altă viață, să nu mai stresul acesta pe cap. Mă termina nu programul, că oricum eu sunt o fire matinală, dar gândul că trebuie să am trei alarme lângă pat, dacă nu ajung la emisiune, e nenorocire mare,” a mărturisit Rocsana Marcu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Fiind întrebată dacă are de gând să revină pe micile ecrane, Rocsana Marcu a răspuns:

„M-am gândit (n.r. la anumite televiziuni), am și fost la câteva discuții, sunt încântată de ce mi s-a propus, dar știu că poate fi ceva mai bun decât atât. Sau mai potrivit cu mine, cu felul meu de a fi. Eu sunt o fire extrem de veselă și mi-ar plăcea foarte tare un format de emisiune, ori monden ori să fie plin de divertisment, pentru că eu asta fac, fac show. Nu cred că m-aș simți bine să prezint un format de emisiune unde să fiu nevoită să respect un anumit desfășurător, să mi se spună în cască ce am de făcut de la început până la sfârșit, să am listă cu întrebări, mă ia capul, sincer, mă ia capul.

Adică eu cu problema asta m-am confruntat și la o emisiune pe care am prezentat-o recent de altfel, când mi se impuneau anumite lucruri legate de unii invitați, în fine. Nu puteam să le respect, chiar dacă așa era normal, nu aveam cum, pentru că atunci când ești moderator e normal să ai parte de această libertate, în care să-ți exprimi o părere, să poți să obți din partea invitatului anumite răspunsuri care îi avantajează pe cei care se uită la televizor în momentul respectiv și vor să afle lucruri interesante, nu neapărat ce piesă a mai scos nu știu ce cântăreț,” a mărturisit prexentatoarea.


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X