evzmonden.ro Web analytics

DECLARAȚII TULBURĂTOARE făcute de FOTOGRAFUL nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle. „Acel moment a fost…”

DECLARAȚII TULBURĂTOARE făcute de FOTOGRAFUL nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle. „Acel moment a fost…”
DECLARAȚII TULBURĂTOARE făcute de FOTOGRAFUL nunţii prinţului Harry cu Meghan Markle. „Acel moment a fost...”

DECLARAȚII TULBURĂTOARE! Alexi Lubomirski, fotograful care a realizat imaginile oficiale la cea mai aşteptată nuntă a anului, cea dintre Meghan Markle şi prinţul Harry, a vorbit despre marele eveniment.

Celebrul fotograf a povestit că atmosfera a fost magică, plină de bucurie, multe zâmbete: „Unii dintre părinţi se ciondăneau cu copiii, unchii şi mătuşile vorbeau cu nepoţii şi nepoatele. O familie adevărată. Eram chiar lângă uşa pe unde a intrat Ducesa de Sussex. Să o văd intrând, cu domnişoarele de onoare în urma ei… Acel moment a fost… Mi-a dat fiori. Toată lumea avea lacrimi în ochi”, a povestit Alexi.

Meghan Markle şi Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord, deveniţi duci de Sussex, după ce s-au căsătorit sâmbătă, au publicat, luni, trei fotografii oficiale de la nunta lor.

Fotografiile au fost făcute de Alexi Lubomirski în încăperea „The Green Drawing Room” din Castelul Windsor, după plimbarea mirilor cu caleaşca trasă de cai, potrivit antena3.ro.

Sursă foto: Hello Magazine

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X