}

Declaratii-SOC! Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol DIVORTEAZA?! Actrita a aruncat BOMBA: „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este …”

Declaratii-SOC! Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol DIVORTEAZA?! Actrita a aruncat BOMBA: „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este …”
Declaratii-SOC! Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol DIVORTEAZA?! Actrita a aruncat BOMBA: "Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este ..."

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Media Pro, pe vremea când erau vedete în telenovele, iar în 2007 s-au cununat. La un an de la căsătorie a venit pe lume fiica lor, Ruxandra.

Iata ca dupa 12 de ani de casnicie, Ioana Ginghina s-a hotarat sa scrie un articol pe blogul sau personal, in care vorbeste deschis despre un subiect pe care multi il ocolesc, si anume… problemele din viata de cuplu.

Alexandru Papadopol si Ioana Ginghina sunt pe punctul de a divorta? Din cate da de inteles in articolul sau, Ioana Ginghina pare sa transmita ca lucrurile nu sunt tocmai roz in casnicia sa, asa ca a hotarat sa le vorbeasca cititorilor despre aspectele care o deranjeaza.

„Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire.

Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate.

Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”. Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai observi de mult că îți face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire și îndoială. Și totuși sunt momente când este totul diferit.

Când simți că îți e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei și simți că nu mai poți. Apoi iei aer în piept și te uiți în jos și când să-ți dai drumul simți o mâna care te ține… te întâlnești cu ochii lui și știi, fără prea multe cuvinte că o să fie bine. Te ia în brațe și toate au trecut și realizezi atunci că această relatie este magică.”, a scris Ioana Ginghină, pe blogul personal.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

  • Doamne fereste ce articole de rahat,pierdere de timp.Ea are o fata de scorpie,el de pampalau.Toate”vedetele”simt nevoia sa filozofeze pe”blogu’ personal”,sa dea detalii despre viata lor intima si asa mai departe.De parca-i pasa cuiva „ca coboara”madam in „cameshe da noapte” sau in curu’gol…Hai bai reveniti la realitate ca parca v-ati pierdut mintile toti.Refuz sa cred ca traiti cu capu’in nori grei,nu sinteti la „holiud”si nici nu aratati ca”vedetele”de la Hollywood,nu va mai prostiti atita ca nu intereseaza pe nimeni nici cit de lunga o are „domnu”,cit de ingusta „doamna”,ce masura la pantofi la „domnu” si ce gen de tampon la „doamna”.Sintiti nevoia sa va declarati sentimentele?PAi daca o faceti public,alea numai sentimente nu mai sint,viata personala e ceva”PERSONAL”,nu trebuie dezvaluita,declarata public,e jenant si arata nesiguranta si neseriozitatea din relatie propriu zisa.Ma rog,iar mi-am pierdut vremea cu comentat degeaba,cu prostii e bine sa nu te legi la cap,oricita dreptate asa avea,daca prostu’vrea ce vrea,o sa o tina una si buna ca are dreptate si resu’lumii e ciupita de molii.Bleah!

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X