DECLARAȚII INCREDIBILE! Oana Roman, idilă cu un bărbat ÎNSURAT! „O femeie poate iubi doi bărbaţi…”i

DECLARAȚII INCREDIBILE! Oana Roman, idilă cu un bărbat ÎNSURAT! „O femeie poate iubi doi bărbaţi…”i
DECLARAȚII INCREDIBILE! Oana Roman, idilă cu un bărbat ÎNSURAT! „O femeie poate iubi doi bărbaţi...”i
Autor:

DECLARAȚII INCREDIBILE! Oana Roman, căsătorită cu Marius Elisei, a făcut declarații incredibile. Ea a vorbit despre idila pe care a avut-o cu un bărbat însurat.

DECLARAȚII INCREDIBILE! Fiica lui Petre Roman s-a iubit în trecut cu un bărbat însurat. Vedeta a format un cuplu, deși acesta era căsătorit. Ea spune că acesta o iubea pe ea, dar își iubea și soția, numai că în mod diferit.

„Eu cred că o femeie poate iubi doi bărbaţi, la fel cum cred că un bărbat poate iubi două femei. Acum foarte mulţi ani, când nu eram implicată într-o relaţie, am cunoscut un bărbat despre care nu ştiam că are o legătură amoroasă. Ulterior am aflat că are pe cineva, mi-a spus el după puţin timp.

Eu am avut o relaţie cu acel om timp de trei-patru ani. El se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă. Eu i-am fost fidelă lui, iar el nu considera că îşi înşală nevasta. Spunea că are anumite trăiri intense cu mine şi altele, total diferite, cu ea. Ne iubea pe amândouă, dar altfel.”, a declarat Oana Roman, într-o emisiune live.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X