evzmonden.ro Web analytics

Declarații incendiare! Cristi Borcea jură că e ultima femeie din viața lui. Uite despre cine e vorba

Declarații incendiare! Cristi Borcea jură că e ultima femeie din viața lui. Uite despre cine e vorba
Declarații incendiare! Cristi Borcea jură că e ultima femeie din viața lui. Uite despre cine e vorba

Declarații incendiare! Deși a avut două căsnicii eșuate, Cristi Borcea este acum fericit și împlinit. Destinul a scos-o în cale pe femeia care vrea să îmbătrânească alături de ea.

Pentru Cristian Borcea, fostul acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București, Valentina Pelinel, fotomodelul care a luat-o de soție imediat odată cu eliberarea lui din penitenciar, este acum unica și… ultima femeie din viața lui! Nu o spunem noi, ci chiar afaceristul de 48 de ani.

„Femeia pentru Cristi Borcea este foarte importantă pentru moralul, viaţa, ceea ce reuşesc să fac zi de zi. În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă. Valentina sigur va fi ultima femeie din viața personală. Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: «Eşti viaţa mea!» (n.r. Câți copii mai fac), nu mai zic. Câţi o vrea Dumnezeu! Un lucru e clar, doar cu Valentina voi mai face”, a spus Cristi Borcea, pentru Libertatea.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie, iar cununia religioasă au făcut-o pe 30 septembrie, la Budapesta. Cei doi au împreună un copil, pe Milan, iar acum, soția lui Borcea este însărcinată cu gemene.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X