Declaratii halucinante! Dupa ce a facut inchisoare pentru ca si-a ucis cu sange rece concubina, socrul Andreei Balan a oferit dezvaluiri despre momentul care i-a schimbat viata.

Viata lui George Burcea nu a fost una usoara, asa cum majoritatea oamenilor au crezut. Chiar el a marturisit ca a avut ceva probleme in familie.

In 1988, tatal lui George Burcea a fost acuzat ca si-ar fi ucis concubina cu 25 de lovituri de cutit. Barbatul a rupt tacerea si a povestit cum s-a intamplat nenorocirea.

Ne-am certat și am tăiat-o

”Concubina m-a păcălit să semnez niște acte. Noi eram colegi, lucram la aceeași fabrică. Și pentru că mi-am pus semnătura pe acele acte eram pasibil de 15-20 de pușcărie. Am făcut crima. Îmi asum acest lucru. După ce am aflat de treaba cu actele, m-am dus acasă, ne-am certat și am tăiat-o. Dar lucrurile nu sunt așa cum s-au spus.

Am regretat și regret și acum

Citește și: Fiica lui Dem Radulescu si ultima discutie pe care a purtat-o cu tatal sau! Dezvaluiri emotionante

Cea mai mare lovitură avea patru centimetri, așa cum arată și în raport. Ea s-a speriat și a făcut infarct. Aceasta a fost cauza decesului. Am regretat și regret și acum. Imediat ce am conștientizat, m-am dus și m-am predat. Am fost condamnat la 10 ani de pușcărie. Dacă intram pe actele pe care ea m-a pus să le semnez făceam 25 de ani”, a declarat Nelu Burcea, in exclusivitate pentru Cancan.