DECLARAȚII de ULTIMĂ ORĂ! Andreea Antonescu, ADEVĂRUL despre starea de sănătate a Andreei Bălan: „Este în continuare la terapie intensivă…”

DECLARAȚII de ULTIMĂ ORĂ! Andreea Antonescu, ADEVĂRUL despre starea de sănătate a Andreei Bălan: „Este în continuare la terapie intensivă…”
DECLARAȚII de ULTIMĂ ORĂ! Andreea Antonescu, ADEVĂRUL despre starea de sănătate a Andreei Bălan: „Este în continuare la terapie intensivă...”
Autor:

DECLARAȚII de ULTIMĂ ORĂ! Într-un interviu acordat pentru Antena 3, Andreea Antonescu a vorbit despre starea de sănătate a Andreei Bălan. Fosta membră a trupei Andre a spus că nu a putut vorbi cu ea deoarece este încă la terapie intensivă și este în continuare sub observaţie, dar că starea sa de sănătate este bună.

„Mi-am dorit să vad daca Andreea este bine. Nu am putut să vorbesc cu ea pentru că este în continuare la terapie intensivă, este în continuare sub observaţie, mi s-a spus că şi doarme. Nu am avut posibilitatea decât să vad fetiţa, care este minunată. M-am întâlnit cu George îninte de a părăsi incinta spitalului, era uşor speriat dar foarte încrezător. Mi-a spus că totul este bine, că aşteaptă în continuare, dar era bine, era foarte încrezător. A spus că este mult mai bine starea Andreei decât a fost ieri şi că se bazează foarte mult pe cadrele medicale din spital”, a spus Andreea Antonescu la Sinteza Zilei.

Reamintim că în timpul operaţiei de cezariană, Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. Vedeta a născut luni, la o clinică privată din Capitală, o fetiţă.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X