Declarație ULUITOARE a unui fost tenismen cu privire la copiii săi: „Dacă vor să mă vadă…”

Declarație ULUITOARE a unui fost tenismen cu privire la copiii săi: „Dacă vor să mă vadă…”
Declarație ULUITOARE a unui fost tenismen cu privire la copiii săi: „Dacă vor să mă vadă...”
Autor:

Declarație ULUITOARE a unui fost tenismen cu privire la copiii săi: „Dacă vor să mă vadă…”

După ce Amalia, fosta soție a lui Ilie Năstase a spus că intenționează să plece în America cu toată familia, inclusiv cu cele două fiice ale lor, fostul tenismen a mărturisit că este dispus să facă orice sacrifici pentru fetele sale.

Au trecut 8 ani de când Amalia Năstase a divorțat de Ilie Năstase, însă după despărțire, cei doi au rămas în relații foarte bune, mai ales de dragul celor două fiice, Alessia, în vârstă de 16 ani, și Emma, de 13 ani. După câțiva ani, aceasta și-a refăcut viața cu omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani, iar acum a mărturisit că are de gând să plece definitiv în America, pentru ca fete sale și ale fostului sportiv să poată studia acolo.

„Copiii mei sunt bine indiferent unde se vor afla. Dacă ele vor să studieze peste Ocean, atunci eu am să fac naveta în America, o să merg mai des cu avionul. Sau, dacă vor să mă vadă, vor veni ele la mine, în vacanţe”, a declarat Ilie Năstase pentru click.ro.

Amalia Năstase, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorită cu Ilie Năstase, însă cei doi au ajuns la separare în urmă cu opt ani. Cei doi au împreună două fete, pe Alessia, în vârstă de 16 ani, și pe Emma, de 13 ani. De câțiva ani, Amalia Năstase trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Răzvan Vasilescu, împreună cu care are un băiețel, Toma, de 3 ani.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X