DECLARAŢIE ŞOC! Noua iubită a lui Christian Sabbagh e o vedetă cunoscută

DECLARAŢIE ŞOC! Noua iubită a lui Christian Sabbagh e o vedetă cunoscută
DECLARAŢIE ŞOC! Noua iubită a lui Christian Sabbagh e o vedetă cunoscută
Autor:
Christian Sabbagh, prezentatorul Stirilor Kanal D, are, are toate motivele să fie fericit. La mai mult de un an de la divorţ, Sabbagh (43 de ani) este din nou îndrăgostit, iar ieri  iubita lui, Adriana, a sărbătorit 30 de ani. Cei doi au petrecut împreună la Timişoara.

„Da, suntem impreuna! Am hotarat sa fac aceasta destainuire chiar astazi, de ziua Adrianei”, a scris Christian Sabbagh pe Facebook.

christi sabbach

Prezentatorul Stirilor Kanal D s-a indragostit de o vedeta de televiziune, Adriana fiind vedetă a postului Etno TV. Cei doi sunt impreuna de cateva luni si par foarte convinşi că şi-au găsit jumătate şi deja s-au mutat împreună.

„Suntem doi oameni maturi care au avut ocazia sa se intalneasca si sa isi exprime sentimentele. Suntem fericiti. Am vrut sa ne tinem relatia secreta, departe de ochii curiosilor, sa fim discreti. Am reusit, timp de 3 luni”, a declarat Sabbagh pentru WOWbiz.ro.

Christian Sabbagh şi Louise, fosta sa sotie, au avut  căsnicie de 10 ani. Louise şi Christian s-au cunoscut în 2002, pe holurile Poliţiei Capitalei, ea lucrând la biroul de presă. Doi ani mai târziu s-au căsătorit, iar în 2008 a venit pe lume fetiţa lor, Yasmine. Sabbagh mai are un băiat din prima căsnicie, Eduard.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X