DECLARAȚIE BOMBĂ a lui Marcel Toader: ”Maria m-a înșelat și cu Augustin Viziru”

Viziru a fost concurent la Ferma Vedetelor, alături de cei doi

DECLARAȚIE BOMBĂ  a lui Marcel Toader: ”Maria m-a înșelat și cu Augustin Viziru”
DECLARAȚIE BOMBĂ a lui Marcel Toader: ”Maria m-a înșelat și cu Augustin Viziru”
Autor:

Marcel Toader a făcut marți un tur de forță al emisiunilor, fiind invitat atât la Acces Direct, cât și la emisiunea lui Capatos, XtraNightShow.

Marcel Toader a susţinut la „Acces direct” că Maria Constantin l-ar fi înşelat şi cu Augustin Viziru! Atât Marcel Toader, cât şi Maria Constantin şi Augustin Viziru au fost concurenţi ai show-ului „Ferma vedetelor” de la Pro TV.

„Eşti sigur că Maria Constantin a avut o aventură cu Augustin Viziru? Ştii că dacă nu ai probe el te poate da în judecată”, l-a întrebat Mirela Boureanu Vaida pe Marcel Toader. „Da”, a răspuns Marcel Toader.

”Am întrebat-o unde ai fost şi cu cine ai fost, cu Viziru? Şi ea a spus nu! Da, cred că a avut loc o relaţie intimă între ea şi Viziru. Mi-a spus şi cineva din anturajul Andei Ghiţă, că au avut o relaţie când au ieşit din acea casă, după emisiune. Atunci am întrebat-o cu cine şi mi-a zis cu comisarul Gărzii de Mediu. Am întrebat-o de când are relaţia cu el, mi-a zis de mult, am întrebat-o de ce a făcut asta şi mi-a spus că este nefericită. I-am zis să definească nefericirea şi nu a putut, după aia a început să plângă. După aceea am stat de vorbă ce avem de făcut, acel domn nu a sunat, i-am dat mesajul şi ea mi-a cerut o zi de răgaz pentru a se gândi. Am vorbit şi am încercat să găsim o soluţie pentru ea şi imaginea ei. N-a zis nici măcar iartă-mă sau îmi pare rău”, a mai declarat Marcel Toader la „Acces direct”.

Augustin Viziru şi Maria Constantin au fost implicaţi, la un moment dat, într-o scenă controversată la „Ferma vedetelor”. Augustin Viziru i-a făcut un masaj la gât Mariei Constantin, deoarece a văzut că este tensionată, iar Ionuţ Iftimoaie l-a avertizat imediat: „Ai grijă! Vezi că te vede Marcel!”.

Marcel Toader a dezvăluit Cancan.ro că a fost înşelat de Maria Constantin cu mai mulţi bărbaţi.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X