Declaratia halucinanta a unei dive din Romania: “Mie imi plac milionarii, asa e! Poate gasesc vreunul si prin America, ca pe astia din Romania i-am cam avut.”

In cadrul unui interviu acordat pentru Click, Laurette a dezvaluit ca nu ii este teama sa o ia de la inceput! Vedeta este hotarata sa plece din Romania si sa se stabileasca definitiv in America.

”Sunt fericită! Am vândut vila repede. Nu mă așteptam. Și am obținut și o sumă frumușică pe ea. Am o lună să mă mut, timp în care voi lua decizia dacă să plec sau nu în America. Nu mi-e frică să o iau de la capăt. Pot să spăl și vase acolo, sunt conștientă că acolo nu voi fi vreo vedetă ca aici”, a spus vedeta.

Citește și: Razboi in lumea milionarilor! Se lupta pentru iubita lui Botezatu. Detalii picante

In cadrul aceluiasi interviu, Laurette a recunoscut ca ii plac milionarii si a vorbit si despre eventualitatea unei noi povesti de dragoste.

”Mie îmi plac milionarii, așa e! Poate găsesc vreunul și prin America, că pe ăștia din România i-am cam avut. Acum om vedea, ce o vrea Domnul”, a mai declarat Laurette pentru sursa mai sus mentionata.