}

Declarația de dragoste a unui domn l-a emoționat pe Dan Negru: „De fiecare dată când apăreți la televizor…”

Declarația de dragoste a unui domn l-a emoționat pe Dan Negru: „De fiecare dată când apăreți la televizor…”
Declarația de dragoste a unui domn l-a emoționat pe Dan Negru: „De fiecare dată când apăreți la televizor...”
Autor:

Declarația de dragoste a unui bărbat făcută pentru Dan Negru. Prezentatorul Tv a mărturisit că a fost extrem de emoționant, deși a fost de la un profesor de geografie.

Invitat în emisiunea moderată de Mirela Voicu, „Voi cu Voicu”, Dan Negru a povestit  care a fost și cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care a primit-o vreodată.

„Eram în aeroport la Cluj, este cea mai frumoasă declarație de dragoste pe care am primit-o vreodată în viața mea. Apropo e urlat. Vine un domn la mine. La un 70 de ani. Îmbrăcat frumos, elegant. Și mă întreabă: Sunteți Dan Negru? Nu mă uit niciodată la emisiunile dumneavoastră. Nu-mi place cum urlați, nu-mi place cum gesticulați, țipetele dumneavoastră mă scot din sărite. Dar, soția mea nu pierde nimic. Habar nu am ce găsește. Dar când apăreți la televizor stă și se uită. Și o întrebam mereu: „Dar de ce te uiți? Ce-ți place la ăla?”. „Dragă, îmi place”.

Tipul era profesor de geografie la pensie. Și îmi spune: Soția mea a murit de trei ani de zile. De atunci, de fiecare dată când apăreți la televizor, dau televizorul mai tare. E ca și când soția mea ar fi în casă”, a povestit Dan Negru.

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X