Declaratia cu care Tudor Chirila si-a dezamagit fanii: „Ascult manele. E ca si cum ar canta Freddy Mercury…”

Declaratia cu care Tudor Chirila si-a dezamagit fanii: „Ascult manele. E ca si cum ar canta Freddy Mercury…”
Declaratia cu care Tudor Chirila si-a dezamagit fanii: "Ascult manele. E ca si cum ar canta Freddy Mercury..."

In cadrul unui interviu acordat pentru Vitalie Cojocari, corespondent PRO TV, Tudor Chirila a dezvaluit motivul pentru care asculta manele uneori. Mai mult decat atat, artistul este de parere ca unii oameni sunt prea stresati pe marginea acestui subiect.

Artistul a marturisit ca nu are probleme cu cei care asculta manele, pentru ca pana si el o face in anumite momente.

In momentul in care a fost intrebat ce parere are despre acest gen muzical, Tudor Chirila a declarat ca nu asculta prea des manele, insa o face uneori, pentru ca trebuie sa constientizeze ce se intampla in jurul sau.

„Este un gen muzical, se cântă cu instrumente, cu vocea. Eu personal nu mă revendic de la acest gen muzical, cred că muzica de petrecere era mai ok în alte momente ale istoriei noastre, dar cred că ar trebui să fim mai relaxați vizavi de manele.

Mi se pare la fel de grav Reggaeton. Nu aș asculta Reggaeton la fel cum nu aș asculta foarte multe manele. Mi s-a mai întâmplat să ascult manele, pentru că trebuie să știi ce se întâmplă în jurul tău. Vreau să înțeleg ce îi mână pe oamenii ăia în luptă de le place atât de tare. Deocamdată nu am aflat răspunsul, dar mai caut.”, a precizat Tudor Chirilă.

Artistul a oferit declaratii si despre momentul in care pe scena Premiilor Gopo s-au cantat manele.

„Cred că la Oscar au fost niște rapperi care au făcut niște ani de pușcărie, cred că au fost niște artiști care erau mai degrabă mafioți decât artiști și, totuși, s-au urcat pe scenă și nu a plecat nimeni. Problema cu premiile Gopo este că eu cred că era important să se vorbească despre premiile Gopo nu prin prisma acestui eveniment, ci prin valoare lui intrinsecă. Din ce am înțeles, s-a cântat prost și atunci dacă se cântă prost, poate să fie oricine, și Vama dacă ar fi, îți vine să pleci din sală. Trei la mână, am înțeles că evenimentul avea legătură cu filmul Ivana Mladenovic și atunci era justificat din punctul de vedere al organizatorilor. Și, patru, foarte mulți oameni care au reacționat au fost cel puțin o dată pe un afiș cu niște maneliști. Și atunci, sunt multe motive pentru care ai putea să fii pro sau contra.”

Vitalie Cojocari: „Tudor Chirilă stă pe scaun, la Vocea României, și în spate cineva cu o voce de rock, superbă, de care nu ai mai auzit niciodată, cântă manele. Ce face Tudor Chirilă?”

Tudor Chirilă: „Adică, ca și cum Freddy Mercury ar cânta „Aș da zile de la mine” în limba română și sună ca Freddy Mercury. Te întorci în speranța că mai cântă și altceva. Dar asta e speranța la oricine vine la Voce.”

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X