Declarația care TE VA ȘOCA. Un mare cântăreț român, ÎNTREȚINUT de mamă și soție: „Am stat 20 de secunde în MOARTE CLINICĂ”

Declarația care TE VA ȘOCA. Un mare cântăreț român, ÎNTREȚINUT de mamă și soție: „Am stat 20 de secunde în MOARTE CLINICĂ”
Declarația care TE VA ȘOCA. Un mare cântăreț român, ÎNTREȚINUT de mamă și soție: "Am stat 20 de secunde în MOARTE CLINICĂ"

În urmă cu 15 ani, Marius Dragomir a avut un succes extraordinar cu piesa Party in Transilvania. Marius Dragomir a compus și interpretat melodia și a vândut un milion de exemplare ale albumului cu același nume. Numai că, banii pe care i-a câștigat atunci s-au cheltuit de mult.

Marius Dragomir deține titlul de cel mai bine vândut artist din România, însă, acum trăiește din banii mamei sale.

Situația lui s-a complicat după ce a suferit un infarct. Artistul povestește că nu are venituri și are nevoie de mulți bani în fiecare lună, pentru pastile. „Am stat 20 de secunde în moarte clinică, în urma unui preinfarct. Acum sunt mai bine, dar am nevoie de medicamente. Pentru că din muzică nu mai pot câştiga, mă ajută mama pensionară, dar şi iubita, cu bani de pastile”.

Artistul, odată solicitat să participe la zeci de concerte în țară, trăiește acum din mila celor două femei din viața lui. „De când am făcut infarct s-au complicat lucrurile. Trebuie să-mi iau în fiecare luna medicamente de 600 de lei și să-mi fac analize pe care plătesc 200 de lei. Iar eu nu am nici un venit. Mă descurc foarte greu cu banii. Mai apelez la mama mea, pensionară, fostă profesoară, sau la iubita mea, care lucrează ca stilist la un coafor. Dar și ea lucrează cu jumătate de normă, că eu am momente în care ma simt foarte rău și trebuie să fiu supravegheat”, povestea Marius Dragmir pentru WOWbiz.ro, în urmă cu câteva luni.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X