Declarația care poate începe un adevărat război! Israelul susţine America în lupta împotriva terorismului iranian. Este afirmația premierul Benjamin Netanyahu.

El a adăugat că Soleimani, lichidat de forţele americane, era responsabil de moartea oamenilor nevinovaţi, a destabilizat multe ţări, a semănat frică şi angoasă şi plănuia mult mai rău.

Declarația care poate începe un adevărat război: Preşedintele Donald Trump trebuie felicitat

„Preşedintele Donald Trump trebuie felicitat pentru atacul în care a fost ucis Soleimani”, a declarat Benjamin Netanyahu.

Calificându-l pe comandantul iranian “terorist cu mult sânge pe mâini” şi “arhitect al politicii teroriste a Iranului în Orientul Mijlociu și în lume”, Netanyahu a comentat că Teheranul înțelege că Israelul este pentru Occident forța cea mai puternică și care poate contracara agresiunea Republicii islamice.

Citește și: Baba Vanga, previziuni care vor zgudui lumea! Ce nenorociri ne asteapta in 2020

La orice tentativă împotriva Israelului, va suferi o lovitură răsunătoare. „ Statele Unite nu au un prieten mai bun ca Israelul, iar Israelul este cel mai bun prieten al Statelor Unite. Israelul este în totalitate de partea Statelor Unite”, a mai spus Netanyahu.

Şeful diplomației de la Ierusalim, Israel Katz, a declarat că Israelul susține Statele Unite în confruntarea cu terorismul iranian. Fără Qasem Soleimani, Orientul Mijlociu va avea mai multă securitate, informează RRA.