Decizie SURPRINZĂTOARE luată de văduva lui Dan Spătaru: ”Vă implor, nu lăsați…”

Au trecut 14 ani de când văduva lui Dan Spătaru, trăiește singură. După ce soțul ei a murit, Sida se luptă pentru a cinsti numele cântărețului de muzică ușoară.

”De 14 ani mă lupt pentru a cinsti numele soțului meu, cel ce a fost Dan Spătaru. Mă lupt cu morile de vânt, în zadar am ajuns la capătul puterilor”, este confesiuna doamnei Sida Spătaru.

”Mă rog ca cineva să mă audă. Cei de la Medgidia, unde soțul meu a fost cea mai mare personalitate pe care a dat-o vreodată orașul, au respins festivalul muzical ce-l omagia an de an, asta după 13 ediții. Dobrogean fiind, numele lui Dan Spătaru nici nu a fost băgat în seamă de autoritățile locale din Constanța, unde a locuit ani de zile iar aici, iar în București, toate promisiunile făcute la nivel local, ca o stradă să-i poartă numele, au fost date uitării. Cam ăsta-i respectul arătat muncii de-o viață a artistului. Vă implor, nu lăsați numele soțului meu să piară”, mai spune văduva regretatului artist.

”Ar fi un vis frumos ca tradiție a Festivalului Internațional ”Dan Spătaru”, manifestarea ce întreține numele artistului, să continue la București.  Sper din tot sufletul ca o gală, ma ales că la anul se împlinesc 80 de ani de la nașterea lui Dan Spătaru ori istoria festivalului să continue cu ajutorul unor oameni care apreciază ce a făcut soțul meu pentru România, pentru patrimonial cultural national”, spune văduva artistului despre vedeta incontestabilă a muzicii românești din perioada ‘70-’90, potrivit libertatea.ro.