Decizie SOC! Un celebru ACTOR si-a anuntat RETRAGEREA. Iata care este MOTIVUL!

Decizie SOC! Un celebru ACTOR si-a anuntat RETRAGEREA. Iata care este MOTIVUL!
Decizie SOC! Un celebru ACTOR si-a anuntat RETRAGEREA. Iata care este MOTIVUL!

In ciuda faptului ca are multe contracte semnate si proiecte in derulare, un celebru actor si-a anuntat prietenii ca doreste sa renunte pentru o perioada la actorie. 

Rowan Atkinson, caci despre el este vorba, a hotarat sa isi dedice timpul fiicei sale, Isla, nascuta in 2007! Celebrul Mr. Bean intentioneaza sa ii permita iubitei sale, Louise Ford, sa isi duca la bun sfarsit proiectele actoricesti in care este implicata in momentul de fata, informeaza Libertatea.

„O să am grijă de copil, iar Louise se va putea concentra pe cariera ei”, le-ar fi comunicat Rowan Atkinson prietenilor sai apropiati.

Simpaticul actor mai are doi copii, Ben si Lily, care au rezultat din mariajul cu Suneta Sastry, femeia de care a divortat in anul 2014. 

„Rowan are un obicei să surprindă pe toată lumea și prin acest anunț a reușit din nou să facă asta. El va îngriji copilul pentru a-i oferi prietenei lui șansa de a-și continua cariera care se află pe o pantă ascendentă”, au spus surse din anturajul actorului.

Rowan Sebastian Atkinson este un actor și comic britanic, devenit celebru prin personajul Mr. Bean. A fost ales de The Observer ca unul dintre cei mai amuzanți 50 actori din comedie britanică, și printre cei mai buni 50 de actori de comedie din toate timpurile, într-un sondaj din 2005 despre comedianți.

 

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X