evzmonden.ro Web analytics

Decizie ȘOC! De ce a renunțat Codin Maticiuc la viața de LUX

Decizie ȘOC! De ce a renunțat Codin Maticiuc la viața de LUX
Decizie ȘOC! De ce a renunțat Codin Maticiuc la viața de LUX

Decizie ȘOC! Codin Maticiuc, cunoscut în România drept crai de Dorobanți, a renunțat la viața de lux pentru filmul Meda sau Partea mai puțin fericită a lucrurilor. El și-a schimbat hainele de firmă cu cele ale unui tăietor de lemne și, mai mult, a petrecut ore întregi în noroi și frig, chiar dacă a mers la filmări într-un bolid de lux.

Vă întrebați ce caută Maticiuc în filmul care îi are în rolurile principale pe Șerban Pavlu, Adrian Titieni și Florin Zamfirescu, dar și pe tânăra actriță Ana Radu? Ei bine, la această întrebare a răspuns chiar el.

” Cum adică ce caut? Am primit rolul. Mic, amărât, tăietor de lemne obosit, dar într-un film mare. Alături de oameni pe care îi idolatrizam și oameni pe care am ajuns să-i idolatrizez după ce am lucrat cu ei la Meda.

N-au fost condiții pentru că a fost un film independent și tot timpul se sacrifică mai degrabă echipa decât calitatea filmului. Și tot ce spun eu a fost și demonstrat la Sarajevo.

Așa că dacă mai știți un film măcar la jumătatea acestuia în care să fac frigul vă rog să-mi spuneți. Ma duc și pe jos”, spune Maticiuc despre colaborarea lui la filmul care a luat două premii la Festivalul de la Sarajevo.

Filmul intră in cinematografe din acest week end, potrivit Libertatea.

 

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X