}

Decizie șoc! Cel mai bogat om din lume DIVORȚEAZĂ după 25 de ani de căsnicie

Decizie șoc! Cel mai bogat om din lume DIVORȚEAZĂ după 25 de ani de căsnicie
Decizie șoc! Cel mai bogat om din lume DIVORȚEAZĂ după 25 de ani de căsnicie
Autor:

Decizie șoc! Cel mai bogat om din lume DIVORȚEAZĂ după 25 de ani de căsnicie. Este vorba de cuplul Jeff Bezos, fondatorul Amazon, considerat de revista Forbes cel mai bogat om din lume, și MacKenzie Bezos. Milionarul a anunţat miercuri că divorţează după 25 de ani de căsnicie, informează AFP.

„Am decis să divorţăm şi să ne continuăm vieţile ca prieteni“, a scris Bezos, în vârstă de 54 de ani, şi soţia sa Mackenzie, în vârstă de 48 de ani, într-un mesaj pe Twitter, publicat pe contul lui Bezos.

„Rămânem o familie, rămânem prieteni dragi“, au concluzionat ei, după ce au explicat că au fost, timp de 25 de ani de căsnicie, „asociaţi în companii şi proiecte“.

Scriitoarea MacKenzie Bezos a fost una dintre primele salariate de la Amazon şi a fondat în 2014 platforma contra hărţuirii ByStander Revolution. Cei doi, care au patru copii, s-au cunoscut pe vremea când lucrau pentru societatea newyorkeză de investiţii D.E. Shaw, mult înainte ca Jeff Bezos să înfiinţeze Amazon.

La un eveniment organizat anul trecut, Jeff Bezos a spus că soția lui a fost esenţială atunci când a fondat compania şi că aceasta s-a ocupat de contabilitatea companiei în primul an.

„Când eşti înconjurat de oameni care te iubesc şi te sprijină aşa cum e MacKenzie, părinţii mei, bunicul, bunica, îţi poţi permite să îţi asumi mai multe riscuri”, a spus antreprenorul în cadrul evenimentului.

Conform Forbes, Jeff Bezos este cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată la peste 160 de miliarde de dolari datorită companiei sale Amazon, devenită săptămâna aceasta cea mai valoroasă, devansând Microsoft.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X