Decizie RADICALĂ luată de o vedetă cunoscută! Oana Roman a explicat că intenționează să-și vândă apartamentul în care locuiește pentru a se muta la casă, alături de soțulei, fiica lor, dar și de mama sa, Miroara Roman. Fiica lui Petre Roman a mărturisit că și-a dorit să plece din apartamnentul în care locuiește și din cauza problemelor cu vecinii.

„Mă tot gândeam că e foarte complicat faptul că stă destul de departe de mine (n.r. mama sa, Mioara Roman). Am ajuns la concluzia că într-un fel trebuie să fie mai aproape de noi ca să o putem monitoriza un pic mai mult. Nu eram pregătiţi în vara asta să o facem, dar forţaţi de alte împrejurări, am hotărât că e mai bine să vină să stea la noi. Problema este că noi nu avem destul spaţiu încât să stăm toţi pe o perioadă lungă în această casă. Noi avem un apartament foarte frumos, care are aproape 100 de metri pătraţi, dar doar trei camere. Isabela e mare deja, trebuie să aibă camera ei… Varianta la care ne gândim este să vindem apartamentul şi să cumpărăm o casă mai mare, cu mai multe camere, în care putem sta toţi liniştiţi. Probabil nu va fi chiar în Bucureşti. Noi aveam de mult gândul să ne mutăm la casă, să avem curtea noastră, să scăpăm de câţiva vecini. Pot să scriu o carte despre ce discuţii am avut cu vecinii… Mi-au pus gard la terasă, am pus plângere pentru că pentru orice astfel de construcţie trebuie să autorizaţie… Acum au pus camere de luat vederi… Ei ne pun pe toţi din bloc să plătim pentru nişte camere pe care le folosesc ca să vadă ce face câinele meu în grădină”, a explicat Oana Roman la emisiunea Agenția VIP, conform spynews.ro.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Reamintim că Oana Roman a transmis un mesaj dur adresat presei, după ce mama ei a ajuns la spital:  „Având în vedere interesul presei ( am primit cel putin 5 telefoane de la tv si presă scrisa) in legatura cu starea de sănătate a mamei mele precizez următoarele: deși nu am dorit să fac un subiect public, stirea a apărut în presă si vreau sa lămuresc situația”, a spus vedeta pe Facebook.

Legat de starea de sănătate a mamei sale, Oana Roman a precizat că aceasta nu are nimic grav: „In cursul dimineții mama nu s-a simțit bine, a avut 2 episoade de pierdere a cunoștinței , am solicitat la domiciliul ei o ambulanță de la Sanador care a sosit in cel mai scurt timp. In urma constatării stării mamei mele s a decis transportarea ei la Spitalul Clinic de urgență Floreasca deoarece la Sanador nu erau locuri libere la ATI iar ea suferise un traumatism care necesita investigații de urgență si/ sau o internare pe o secție de ATI. In urma investigațiilor s a decis internarea ei pe secția de cardiologie pentru investigații mai amănunțite, asta pentru ca din punct de vedere neurologic nu s au identificat probleme in urma unui Computer Tomograf. (…) , mesajul Oanei Roman.