Decizie neașteptată a Annei Lesko după divorțul de DJ Vinnie. În urmă cu puțin timp se anunța cel mai surprinzător „divorț” din showbiz-ul românesc. Anna Lesko și DJ Vinnie și-au spus adio după aproximativ opt ani de relație.

Acum, când totul este foarte clar, Anna Lesko și DJ Vinnie încă nu și-au închis socotelile. Vedeta l-a dat în judecată pe tatăl fiului ei.

Potrivit unor surse D.A.S categoria A, Anna Lesko cere instanței de judecată să stabilească termenii despărțirii. Respectiv, cântăreața le solicită judecătorilor să consfințească acordul prin care ea și DJ-ul s-au decis asupra bunurilor comune pe care le-au dobândit în timpul relației, dar și asupra custodiei copilului lor, potrivit cancan.ro.

Citește și: Botezatu, reacție dură după ce Bianca Drăgușanu a anunțat divorțul: „E mai bine așa”

Căsnicia Annei cu DJ Vinnie s-a terminat după ce focoasa cântăreață a fost surprinsă de sursa menționată mai sus sărutându-se într-un club cu Mike Diamondz.

Despre acest subiect, Mike Diamondz a declarat că îi place Anna, dar nu are o relație cu ea: „Îmi place Anna Lesko, este o tipă frumoasă, este o doamnă pe care o apreciez prin muzica sa. Nu am sărutat-o niciodată pe Anna Lesko. Nu am sărutat-o. Eu cred că atunci pe moment, din partea mea ar fi fost ceva. E un sentiment de moment, nu trebuie să ne bazăm viitorul pe sentimentele de moment.

Împrejurarea în care eram era una favorabilă, dar soarta a decis ca lucrurile să rămână așa. Nu știu dacă a fost un început de relație. Am ajuns acasă singur și am cercetat problema. Eu cu Anna mă știu de peste 10 ani, ea este o fată foarte senzuală și eu mereu am răspuns carismatic. De fiecare dată când ne vedem e aceeași atitudine. M-am gândit că este cu cineva de foarte mult timp, dar faptul că nu își păstrează distanța e un semn”, a spus artistul