DECIZIE în PREMIERĂ împotriva ȘTIRILOR FALSE. Uite ce artiști s-au implicat în această campanie

DECIZIE în PREMIERĂ împotriva ȘTIRILOR FALSE. Uite ce artiști s-au implicat în această campanie
DECIZIE în PREMIERĂ împotriva ȘTIRILOR FALSE. Uite ce artiști s-au implicat în această campanie
Autor:

DECIZIE în PREMIERĂ împotriva ȘTIRILOR FALSE. Campania declic.ro a anunțat lansarea unei campanii împotriva știrilor false ce vizează Antena 3 și România TV. Este vorba de o scrisoare care este adresată „agențiilor de publicitate și media din România și clienților acestora”, inițiată de Raluca Feher (care a mai avut, în trecut, un demers asemănător), informează Pagina de Media.

Ca urmare a modului in care televiziunile Romania Tv si Antena 3 disipeaza informatii false, denigratoare, de natura de a dezinforma si manipula in mod grav opinia publica, facem apel la intreruperea contractelor de publicitate cu televiziunile mai sus mentionate.

Initiem acest demers intrucat banii obtinuti din contractele de publicitate finanteaza campaniile de manipulare a opiniei publice, purtate in interesul unor indivizi corupti, multi dintre ei cu condamnari penale, campanii care submineaza statul de drept.

Finantarea acestor televiziuni inseamna sponsorizarea discursului urii, atragand dupa sine distrugerea coeziunii sociale, emigrarea unui numar imens de romani afectand astfel mediul economic si ducand, implicit, la pierderi pe care companiile pe care le reprezentati le vor suferi. (…)spune scrisoarea adresată brandurilor și agențiilor.

Până în acest moment, campania a strâns aproape 20.000 de semnături și este disponibilă în continuare pe campaniamea.declic.

Petiția este semntă, printre alții,  de Tudor Chirila, Robert Tiderle (Papaya Advertising), Oana Dobre-Dimofte (Coruptia Ucide), Ovidiu Vanghele (Centrul de Investigatii Media) Elena Stancu(Teleleu), Cosmin Bumbut (Teleleu), Raluca Feher (Frontline Club Bucharest), Catalin Tenita(Geeks for Democracy) Iulian Preda (Frontline Club Bucharest), Valentin Suciu (Jazz) Tudor Giurgiu, Radu Vancu, Marius Chivu, Ema Prisca, Iulian Tanase, Valeriu Nicolae, Lia Bugnar, Serban Pavlu, Iulian Comanescu, Marian Voicu, Serban Alexandrescu, Ana Maria Caia, Oreste Teodorescu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X