evzmonden.ro Web analytics

Decizie IMPORTANTĂ luată de Andreea Esca! Jurnalista și-a SURPRINS admiratorii / VIDEO

Decizie IMPORTANTĂ luată de Andreea Esca! Jurnalista și-a SURPRINS admiratorii / VIDEO
Decizie IMPORTANTĂ luată de Andreea Esca! Jurnalista și-a SURPRINS admiratorii / VIDEO

Andreea Esca, știrista de la Pro TV, a făcut donaţii pentru bolnavii în stadii terminale. Aceasta a donat  pentru  platforma #SuntSuperDonator Super Donatori care strange fonduri pentru Fundatia Hospice Casa Sperantei un stilou pe care l-a primit cadou de ziua ei, anul acesta. Vedeta a numit și un artist care va trebui să preia ștafeta.

Andreea a publicat și un videoclip pe pagina personală de socializare și dă detalii amănunțite despre obiectul donat. Mai mult, jurnalista a lansat o provocare online pentru Smiley.

”M-a sunat o prietena, Irina, sa ma intrebe daca vreau sa donez ceva pentru platforma #SuntSuperDonator Super Donatori care strange fonduri pentru Fundatia Hospice Casa Sperantei unde oameni cu suflet mare ingrijesc gratuit bolnavi in stadii terminale. Cum sa nu vreau? Si sper ca vor dori si altii. http://www.superdonatori.ro/…/stilou-poenari-lucrat-manual.… Smiley preiei stafeta?”, a scris Andreea Esca pe Facebook.

M-a sunat o prietena, Irina, sa ma intrebe daca vreau sa donez ceva pentru platforma #SuntSuperDonator Super Donatori care strange fonduri pentru Fundatia Hospice Casa Sperantei unde oameni cu suflet mare ingrijesc gratuit bolnavi in stadii terminale. Cum sa nu vreau? Si sper ca vor dori si altii. http://www.superdonatori.ro/produse-donate/stilou-poenari-lucrat-manual.html Smiley preiei stafeta?

Posted by Andreea Esca on 17 Noiembrie 2017

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X