Decizie fermă luată de Pro TV. Începând cu data de 30 octombrie 2019, Pro TV a încetat colaborarea cu creatoarea de modă Dana Budeanu.

Decizie fermă luată de Pro TV. Încetarea colaborării vine la scurt timp după ce creatoarea de modă Dana Budeanu a avut o reacție ironică la adresa inițiatoarelor proiectului construirii spitalului de pediatrie oncologică, de la Asociația “Dăruiește Viață”.

„Astia cacare face ei un spital vrea sa doneze Pintea un aparat dă radioterapie. Dă ce? Luați unu din ăia 35 de milioane euroi donați. Nu așa ați măcănit la teveu, caca luati voi? Sa dea la saraci Pintea! Da mai stati putin caca vine Vladut regele medicamentelor si va da el din aia 15 milioane dă la PLUS scuzi de la Magicacamp! # Marscumanipularile”, a scris Dana Budeanu pe Facebook.

Citește și:

” Începând cu data de 30 octombrie 2019, colaborarea PRO TV cu Dana Budeanu a încetat. PRO TV este liderul televiziunilor din România și a susținut dintotdeauna cauze care au adus schimbări reale în viețile oamenilor, fie că vorbim despre lupta împotriva cancerului, sprijinirea copiilor abandonați sau protecția mediului înconjurător.

PRO TV inspiră românii să fie mai buni prin divertisment de calitate, informație și ne dorim ca valorile pe care le promovăm, printre care se află onestitatea, responsabilitatea, pozitivitatea să se reflecte și în acțiunile partenerilor noștri”, se arată în comunicatul oficial al postului TV, informează b1.ro.