}

Decizie de ultimă oră! Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca NICIODATĂ: “Începem transformarea…”

Decizie de ultimă oră! Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca NICIODATĂ: “Începem transformarea…”
Decizie de ultimă oră! Anamaria Prodan este mai hotărâtă ca NICIODATĂ: “Începem transformarea...”
Autor:

Decizie de ultimă oră! La 47 de ani și după trei nașteri, Anamaria Prodan a slăbit 10 kilograme și are planuri mari. Impresara este foarte mulțumită de noua ei siluetă, însă ea anunță mari transformări.

Anamaria Prodan este foarte mândră de corpul său, dar nu are de gând să se oprească aici. Recent, vedeta TV le-a împărtăşit fanilor secretul ei. Ea spune că după dieta pe care a ținut-o 15 zile a băut numai sucuri, rezultatele au fost miraculoase, iar acum s-a apucat serios de sală şi are un antrenor personal.
„Eu dacă îmi doresc ceva nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ginger, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”a declarat AnaMaria Prodan pentru o emisiune TV.

„Am slăbit zece kilograme. Sunt mândră de mine. Arăt perfect pentru 47 de ani.  Începem transformarea! Tindem spre perfecţiune”, sunt mesajele publicate de Anamaria Prodan.

Fanii au felicitat-o, iar comentariile au curs lanț: „Felicitări! Cea mai bună decizie! Mult succes! Ana, arăţi foarte bine! Eşti o femeie puternică”, au comentat fanii.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

1 comentariu

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X