Decizie de ULTIM MOMENT în privința văduvei lui Adrian Păunescu. Ce HOTĂRÂRE au luat judecătorii.

În urmă cu șapte ani, poetul Adrian Păunescu a murit şi a lăsat în urmă munca lui din toată viața, cuantificată undeva în jurul valorii de patru milioane de euro. Moștenirea s-a împărțit, dar lupta pe avuția fostului autor nu s-a încheiat şi nici problemele legate de bani din familia Păunescu, iar cei de la Cancan au descoperit că văduva fostului scriitor are probleme majore financiare.

Carmen Păunescu încă mai are o serie de procese, inclusiv cu Primăria din Breaza, unde poetul avea o casă de vacanţă. Doamna Păunescu a fost obligată de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 să plătească suma de 2.700 de lei, incluzând şi penalităţile de întârziere.

Suma menționată reprezintă debitele restante – cel mai probabil taxe şi impozite – datorate primăriei. Problema cea mai mare a soţiei poetului nu este, însă, litigiul din Breaza, ci executarea silită pornită de una din cele mai importante bănci din România. În urmă cu câteva zile, o altă instanţă a aceleiaşi judecătorii a admis cererea de încuviinţare a executării silite înaintate de bancă, care îşi va recupera pe această cale un credit neachitat.

Problema majoră a soţiei poetului nu este, însă, litigiul din Breaza, ci executarea silită pornită de una din cele mai importante bănci din România.