Emisiunea găzdită din 2011, de către postul de televiziune B1TV, va ieși în curând din grila de program a televiziunii.   Realizatorul de televiziune de la B1 TV, Radu Banciu, a anunțat că emisiunea sa ”Lunea lui Banciu” se va încheia foarte curând, neprecizând o dată exactă.

Decizia îi aparţine în totalitate. Realizatorul, în vârstă de 49 de ani, a adăugat că decizia nu poate fi schimbată de nimeni. Anunţul a venit după ce Banciu a citit în emisiunea din 4 iulie o scrisoare primită de la un fan din SUA.

„Părerea mea este că emisiunea pe care o realizaţi de ceva vreme e cea mai bună analiză, iertată-mi fie exprimarea, a rahaturilor politice şi nu numai, care se întâmplă în România. Ca să nu lungesc, vom rămâne prieteni fideli ai emisiunii, atât timp cât veţi rămâne aşa, adică imparţiali şi oneşti.”, a transmis un telespectator.

Citește și:

Replica lui Radu Banciu nu s-a lăsat prea mult timp așteptată: „Eh, nu vom mai rămâne multă vreme aşa, pentru că nu o să mai fim, în orice caz. Dar astăzi, pentru că este o zi de sărbătoare, şi pentru că încă nu m-am consultat cu cine trebuie, nu o să intru în amănunte. Dar, în orice caz, n-o s-o mai lungim, dragi prieteni. Şi vă spun asta absolut calm şi liniştit. Este un anunţ final. Deci, această emisiune nu va mai continua la un moment dat. Decizia este deja luată şi ea se va termina. Dar, până când o vom duce la sfârşit, o să fim exact aşa cum am fost până acum. Nu se va schimba nimic, doar că am luat deja această decizie, care-mi aparţine numai mie, nu m-am consultat cu nimeni.

Citește și:

O anunţ public în această seară, în direct, fără să intru în amănunte, pentru că este zi de sărbătoare. Este decizia mea şi numai a mea, nu poate să fie schimbată de nimeni.”, a explicat Radu Banciu.