evzmonden.ro Web analytics

DECIZIE-BOMBĂ luată de Gabriela Cristea. REVINE pe micul ecran CU O NOUĂ EMISIUNE

DECIZIE-BOMBĂ luată de Gabriela Cristea. REVINE pe micul ecran CU O NOUĂ EMISIUNE
DECIZIE-BOMBĂ luată de Gabriela Cristea. REVINE pe micul ecran CU O NOUĂ EMISIUNE

DECIZIE-BOMBĂ! După o perioadă de absență, Gabriela Cristea a început deja să pună la punct detaliile pentru nou său proiect de televiziune. Deși formatul proiectului în cadrul căruia va activa este puțin diferit față de emisiunea pe care a prezentat-o o bună perioadă de timp, vedeta TV speră să le câștige din nou inimile oamenilor cu noul show,Te iubesc de nu te vezi, ce va debuta din 28 mai, la Antena Stars.

Gabriela Cristea se numără printre cele mai iubite și apreciate moderatoare de televiziune. După câteva luni în care și-a dedicat timpul și atenția îngrijirii copilului său, Gabriela Cristea a decis să revină pe micul ecran, într-o nouă emisiune

Invitată în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, Gabriela, vedeta TV care a devenit de câteva luni mamă, în vârstă de 43 de ani, a oferit detalii inedite despre show-ul pe care îl pregătește: “Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură.

E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine.

Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții”, a declarat Gabriela Cristea.

” n prima emisiune îi vom prezenta pe cei care vor să își caute jumătatea. Nu vreau să zic foarte multe. Înainte să ne înhămăm la căruță, ne-am făcut socotelile, probabil că vom înregistra la un moment dat o ediție… Osă fie o chestie interactivă. Telespectatorii vor participa activ la emisiune”, a spus prezentatoarea TV.

Sursă foto: Facebook


Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

[wysija_form id="7"]

X