De necrezut! Gigi Becali primeste lovitura finala. Surpriza vine din partea unui apropiat: “E vinovatul numarul 1.”

Gigi Becali primește o nouă lovitură chiar din partea unui apropiat. Mihai Stoica a declarat că intenționează să părăsească echipa.

Eşecul lui FCSB cu FC Botoşani, de luni, scor 0-2, şi declaraţiile finanţatorului au cauzat mai multe probleme interne la vicecampioana României, iar directorul sportiv Mihai Stoica intenţionează să demisioneze.

Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, marţi dimineaţă, care a explicat că nu vrea să mai treacă prin astfel de suferinţe. Finanţatorul a anunţat că Mihai Stoica intenţionează să demisioneze, însă patronul nu e de acord cu decizia lui, informează Mediafax.

Citește și: SELLY i-a făcut iubitei o surpriză ca în filme

„Mihai Stoica e vinovatul numărul 1. El e acolo, el e omul meu, mâna dreaptă.

Dacă se întâmplă ce s-a întâmplat, el e primul vinovat. Ce-a păzit acolo?! S-a supărat. Are demnitate, vrea să-şi dea demisia. Nu-i vorba de demisie aici, e prietenul meu. Prietenii se apără între ei şi se protejează. El e prietenul meu şi îl protejez.

Mi-a zis că e demnitatea lui în joc, el e vinovatul şi vrea să plece. Nu pleacă nicăieri. Dacă e vinovat unul dintre prieteni nu pleacă acasă. O să mai angajez oameni care se vor ocupa. Mai sunt oameni care studiază, citesc, vor să mă ajute fără bani. O să vedeţi că o să fac lucruri. Nu-i cunoaşteţi, o să vedeţi”, a spus Becali, la PRO X.