Demi Lovato a lansat recent piesa „I Love Me”. Mesajul este unul de acceptare si de iubire de sine. În ultimii ani vedeta a luptat cu problemele apărute din cauza tulburărilor de alimentație. Din fericire, în ultimul timp, totul pare să-i meargă din plin artistei.

După mini-recitalul de la Grammy Awards și interpretarea live a imnului SUA de la ediția a 54-a Super Bowl, artista demonstrează că este și mai puternică prin lansarea piesei „I Love Me”, un track up-tempo, ce a avut la bază introspecția.

Artista a reușit să se accepte așa cum este

Invitată la The Ellen Degeneres Show, Lovato a făcut o serie de declarații șocante. “Am folosit ceva timp aplicațiile de dating, dar după ce am petrecut mai mult timp cu mine de-a lungul ultimelor luni, am realizat că trebuie să duc aceste bătălii singură. Nu să aștept să vină cineva să-mi rezolve problemele cu care mă confrunt când sunt tristă”, a spus artista.

Citește și:

Demi Lovato a mai spus că acum se simte bine cu ea însăși. „M-am surprins spunându-mi ‘Ești completă așa cum ești’, și de asta am lansat acest cântec, suntem buni așa cum suntem, fără să avem nevoie de confirmarea vreunui iubit sau a altei persoane”.

Demi i-a mărturisit lui Ellen Degeneres că a fost controlată mulți ani de zile de cei din jur. Ultimii șase ani am trăit o viață despre care nu mai simțeam că e a mea. Da, m-am luptat cu tulburările de alimentație, care au dus apoi la alte probleme“.

Demi Lovato nu a avut voie să se atingă de zahăr

Citește și:

Pare de necrezut, dar cei din fosta echipă de management îi ascundeau de fapt zahărul de peste tot. Abia acum a realizat că viața ei era controlată de atâția oameni din jurul ei. Dacă eram seara la hotel, îmi luau telefonul din cameră ca să nu pot suna room service-ul”, a mărturisit ea.

Mulți ani de zile nu am avut un tort de ziua mea… Îmi luau și fructele din cameră, pentru că erau considerate extra zahăr, a adăugat Demi. Anul acesta, noul ei manager i-a făcut cadou un tort adevărat. Demi a povestit ca a plâns când și-a dat seama că a mâncat un tort adevărat abia la 27 de ani.

Citește și:

„Cei din jur obișnuiau să-mi taie un pepene în formă de tort și să-mi pună frișcă vegetală pe el. Și ăsta era tortul meu.” Demi Lovato a mărturisit că acum are, în sfârșit, o echipă care o acceptă așa cum este.