De necrezut! Cine a pus mâna pe marele premiu de la ”Chefi la cuțite”

De necrezut! Nu mai este o surpriză că super-show-ul culinar ,,CHEFI LA CUȚITE 2019″ a fost câștigat de Alexandru Comerzan (31 de ani). În urmă cu două zile, pe contul de Facebook al concurentului care a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu au apărut primele felicitări, chiar dacă finala nu avuse loc.

De necrezut! Chef Florin Dumitrescu nu a mai avut niciun concurent

Așadar, în finala difuzată aseară de Antena 1, chef Florin Dumitrescu nu a mai avut niciun concurent, iar bătălia finală s-ar fi dat între Chef Sorin Bontea (cu Bobby şi Alex), și Chef Cătălin Scărlătescu, care a concurat doar cu Alex, cel care ar fi și câștigat, potrivit aceleiași surse, potrivit Click!

Citește și: Consumi cafea? Descoperire uimitoare. Uite ce beneficii îți poate aduce

Reamintim că emisiunea ”Chefi la cuțite” din 31 octombrie a fost sancționată dur, după ce un concurent le-a povestit juraților cum tortura și ucidea câini și pisici. Trustul Antena 1 a fost sancționat cu o amendă de 2.500 lei, conform paginademedia.ro.

Norina Ionescu, reprezentantul Antenei 1 în relația cu CNA, a  mărturisit că după acel moment s-a iscat un scandal în presa. Ea spune că „Imaginile au fost scoase de la reluare, au fost scoase din onlin”.

Știu că pentru acest moment Chefi la Cuțite a ieșit mare vâlvă

„Știu că pentru acest moment Chefi la Cuțite a ieșit mare vâlvă, inclusiv în presă au venit către noi, am și dat un comunicat de presă. Sincer, nici nu știu din ce parte să abordăm problema.

Într-un context pașnic, într-un show culinar, dezvăluie niște caractere, niște persoane la care nici nu te aștepți să iasă chestiuni de genul acesta.

(…) Imaginile au fost scoase de la reluare, au fost scoase din online, reacțiile au fost așa cum v-am zis. Noi, în comunicat, am și anunțat că stăm la dispoziția autorităților cu tot ce avem, ca materiale și ca informații, în acest caz.”