De la actorie la calugarie! A fost blonda fatala a anilor ’70, iar acum este Maica Ecaterina! Marturisiri incredibile: “Am avut desfranari si avorturi!”

Era cunoscuta drept sex simbolul anilor ’70, iar mai tarziu s-a apropiat de Biserica si s-a hotarat sa urmeze calea Domnului. Va intrebati care sunt motivele pentru care a ales aceasta viata si ce i s-a intamplat inainte? Maica Ecaterina a dezvaluit cum a ajuns sa lase actoria pentru calugarie.

„Întâlnirea cu Hristos a fost pentru mine uluitoare, zdruncinătoare, devastatoare, ca un cutremur, ca un şoc, ca o bombă nucleară pentru sufletul meu.“

Citește și: Drama Andreei Marin! Vedeta este devastata: „Dacă închid ochii, o simt fizic!”

Monica Fermo, una dintre cele mai frumoase actrite care a urcat pe scena Teatrului National din Bucuresti in 1970, a ales sa traiasca o viata total diferita si este acum Maica Ecaterina.

In trecut, superba actrita era o blonda sexy, extrem de atragatoare, care iti taia rasuflarea la fiecare aparitie. La finele anilor ’70, Monica Fermo era una dintre cele mai atragatoare prezente feminine din Romania.

“Primii mei paşi în viaţă au fost în monstruozitatea patimilor. La 15 ani m-am apucat de fumat, la 17 ani am avut primul amor spiritual şi fizic şi, de acolo, totul s-a derulat cu o viteză extraordinară către hăul de nepătruns cu mintea”, a spus Maica Ecaterina despre trecutul sau.

Prin taina botezului, Monica a devenit Elena, iar acum traieste intr-o chilie din centru cetatii si este monaha Ecaterina. In anul 1990, aceasta s-a hotarat sa plece in Tara Sfanta, acolo unde avea de gand sa o uite pe Monica Fermo.

Maica Ecaterina s-a rugat multa vreme pentru pacatele sale, asadar pentru linistea sufleteasca ce avea sa vina! In 1986, la varsta de 32 de ani, Monica Fermo a ramas doar o aminitire.

Femeia isi aduce aminte ca a trait o tinerete tumultuoasa si a incercat tot ce este omeneste posibil, ajungand la excese: „Atunci când mergi la un restaurant şi mănânci o mâncare extraordinară, într-o atmosferă de vis, cu un bărbat superb, cu bani, cu luxul de rigoare şi te duci cu el în dormitor, are loc o acţiune, o iubire… Însă asta se termină!

Totul se termină! Şi cu cât se termină mai repede, cu atât mai repede ajungi la o culme în care vezi că, de fapt, urmează o prăpastie! Că însăşi culmea e o prăpastie! Şi nu ştii unde să te mai duci şi ce să mai faci“ , a spus Maica Ecaterina despre experientele sale, potrivit PlayTech.