De data asta VA DA LOVITURA! Oana zăvoranu a făcut anunțul: „Semnez două contracte care îmi vor schimbă viața…”

De data asta VA DA LOVITURA!  Oana zăvoranu a făcut anunțul: „Semnez două contracte care îmi vor schimbă viața…”
De data asta VA DA LOVITURA! Oana zăvoranu a făcut anunțul: „Semnez două contracte care îmi vor schimbă viața...”
Autor:

De data asta VA DA LOVITURA! Fiecare persoană se teme de ceva, iar Oana Zăvoranu a recunoscut prietenilor virtuali că se teme de schimbare, deși cele două contracte extrem de importante pe care le va semna săptămâna aceasta îi vor schimba viitorul. 

Oana Zavoranu,  pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este o actriță, cântăreață și moderatoare de televiziune, a publicat un mesaj pe o reșea de socializare, prin intermediul căruia le explica prietenilor că îi este puțin teamă de noutate, însă cele două contracte pe care le va semna vor schimba radical viitorul, atât în plan familial, cât şi în cel profesional.

„Nu îmi place Duminica… fapt pentru care voi ieși la o plimbare și la masă cu soțul meu ? Săptămâna viitoare trebuie să semnez două contracte care îmi vor schimbă viața…sunt sigură că vreau să le semnez…mi-e puțin teamă de noutatea totală care vine odată cu semnarea lor, dar știu că in interiorul meu sunt pregătită de schimbările majore care se vor produce. În viață dacă nu riști, nu câștigi și eu sunt ‘dependență de adrenalină, imprevizibil și challenge…o să fie bine și pentru mine, familia mea și carieră mea…merg mereu înainte și nu mă uit niciodată înapoi….Dumnezeu m-a scos din toate încurcăturile posibile, din care NIMENI nu mai ieșea normal și viu, așa că știu sigur că acum, deși deciziile SUNT GRELE, le-am luat deja și merg numai înainte, NICIODATĂ ÎNAPOI SAU ÎN TRECUT. Să fie toate așa cum va doriți…și gândiți-vă foarte bine înainte CE VA DORIȚI, ok !?”, a scris Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X