De ce și-a făcut cinci tatuaje fiica deputatului Mădălin Voicu

De ce și-a făcut cinci tatuaje fiica deputatului Mădălin Voicu
De ce și-a făcut cinci tatuaje fiica deputatului Mădălin Voicu

Ioana Voicu, fiica deputatului Mădălin Voicu, vicepreşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, este o nonconformistă. Tânăra de 27 de ani, care este coprezentatoare a emisiunii „Se zice că…”, de la TVR 1, şi-a făcut cinci tatuaje permanente şi a renunţat la Conservator pentru o carieră în televiziune. Primul tatuaj și l-a făcut la 18 ani, fără știrea tatălui. Desenele de pe corp nu au fost alese la întâmplare, iar trei sunt mesaje. Ioana Voicu a dezvăluit, pentru EVZ, povestea lor.

„La bella vita, primul tatuaj pe care l-am făcut, este ca să-mi amintească de fiecare dată când sunt într-o pasă proastă că viaţa e frumoasă şi trebuie să mă bucur de ea. Cel de-al doilea, reprezentând notele muzicale, nu cred că mai are rost să explic povestea lui după 15 ani de muzică… Cel deal treilea este un vers dintr-o piesă preferată, a lui Jason Mraz… Cel de-al patrulea, „Love Is My Drug”, a fost făcut în momentul în care mi-am dat seama că sunt dependentă de dragoste şi că nu pot funcţiona fără ea. Iar ultimul tatuaj, o steluţă, este ca să îmi ţină trează o amintire minunată din copilărie: când eram mică, eram fascinată de stele şi voiam să mă fac astrolog”, spune Ioana Voicu.

Ultimele stiri

Horoscopul zilei - Evenimentul zilei - evz.ro
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook

Leave a Reply


* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

[wysija_form id="7"]

X