La ora actuală deficitul de forță de muncă și migrația muncitorilor calificați sunt realități cu care cei mai mulți dintre angajatori sunt deja foarte familiarizați.

Pentru a nu risca să-și restrângă activitatea, să se relocheze sau chiar să fie nevoiți să închidă, tot mai mulți anagajatori recurg la firme specializate de recrutare muncitori din străinătate. O bună parte din deficitul actual este suplinit cu personal din țări asiatice. Una dintre cele mai importante companii ce activează și în țara noastră în acest sens este JR recrutare Asia.

Cunoscând foarte bine caracteristicile și tendințele pieței de recrutare internațională și pentru a veni cât mai bine în sprijinul angajatorilor din diverse industrii, precum HoReCa, servicii, producție, constucții, agricultură, industria ușoară, JR Recruitment oferă servicii complete de recrutare și angajare muncitori străini. Compania este una dintre cele mai recunoscute firme de recrutare forță de muncă de pe piață, ce activează în domeniul selectării și plasării forței de muncă încă de la sfârșitul anilor ’90 în Germania, Olanda, Canada, Israel și acum și în România. Compania aduce angajați din  Filipine, Nepal, Vietnam, India, Indonezia sau Thailanda.

Citește și: Noul sistem privind imigratia in Marea Britanie! Guvernul britanic a facut ANUNTUL

Care sunt principalele avantaje oferite de serviciile de recrutare de la JR Recruitment?

Atunci când, datorită migrație forței de muncă locale șiincapacității sistemului educațional de a produce personalul calificat necesar, recrutorii nu mai au de unde să suplinească deficitul necesar, singura soluție viabilă vine din partea firmelor de recrutare muncitori din străinătate. Cu cât acestea sunt capabile să aducă mai rapid angajați mai buni și mai ieftini, cu atât ele sunt mai importante pentru angajatori.

Astfel se face că Jordan River Recruitment este la ora actuală una dintre cele mai importante și mai apreciate firme de recrutare. Ea importă în principal forță de muncă din Asia, având experiență în selectarea și plasarea de forță de muncă din străinătate de peste 25 de ani și cunoscând foate bine procedurile naționale, internaționale și legislația specifică acestui domeniu de activitate.

Principalele avantaje oferite de companie sunt:

vechime pe piața recrutării și aducerii de forță de muncă din străinătate
experiență relevantă în procesul de selecție și plasare a personalului stăin
importul de forță de muncă din Asia în cele mai avantajoase condiții
servicii de calitate și profesionalism
căutarea celor mai rentabile soluții pentru angajatori
conceperea unor contracte de colaborare care să asigure maximul de echilibru între pretențiile și obligațiile ce revin fiecăreia dintre părțile implicate
oferirea de consultanță și  asistență pentru obținerea tuturor formelor legale de rezidență și de muncă pe teritoriul României
personal dedicat, responsabil și profesionist
dorința de a oferi cele mai bune servicii de aducere de personal din străinătate în piața forței de muncă locale.

Citește și:

Toate aceste avantaje se tranformă ușor în beneficii pentru angajatori și pentru muncitori, ceea ce face ca aceste gen de recrutare să fie din ce în ce mai apreciat și în țara noastră.

Pentru a garanta calitatea serviciilor oferite, pe toată perioada procesului de selecție și plasare de personal, compania menține în permaneță legătura atât cu angajatorii, cât și cu angajații, încercând să medieze cât mai bine între părți.

Pentru a asigura rentabilitatea și durabilitatea procesului și pentru a se bucura de aprecierea clienților, firma se ocupă nu doar de recrutarea și plasarea de muncitor, ci și de integrarea cât mai rapidă și mai eficientă a acestora în piața forței de muncă din România.

În țara noastră există multe domenii de activitate în care este nevoie de importul de angajați străini. Tocmai de aceea disponibilitatea acestui tip de servicii este necesară și salutară. Beneficiul adus angajatorilor este real și sesizabil. În cele mai multe cazuri acești angajați sunt foarte muncitori și responsabili în munca pe care o prestează. Aducerea de muncitori din Asia este esențială pentru susținerea anumitor domenii de activitate, cum ar fi industria alimetară, construcțiile, producția, domenii logistice, comerțul.

JR Recruitment este soluția ce mai bună pentru recrutarea și plasarea de forță de muncă în acele sectoare de activitate care suferă. Personalul recrutat de companie este calificat, corespunde în bună masură cerințelor posturilor, este competent și angajat în conformitate cu toate procedurile naționale și internaționale din domeniu.

În condițiile în care nu mai există muncitori care să ocupe posturile din anumite domenii, aducerea de forță de muncă din străinătate este singura soluție pentru a acoperi acestă lipsă.  Importul lor este benefic economiei și contribuie la: ocuparea locurilor de muncă libere, costuri mai mici cu salarizarea pentru angajatori, o stabilitate mai mare a ocupării posturilor.

Cea mai clară dovadă a aprecierii de care se bucură recrutarea oferită de Jordan River sunt recomandările venite din partea clienților mulțumiți. Astfel în portofoliul firmei se află numeroase proiecte de recrutare pentru firme ce activează în industria hotelieră, a restaurantelor, frumusețe, agricultură, logistică, cazino-uri, ferme de animale și depozite logistice.

Toate companiile care au beneficiat de serviciile de recrutare oferite au fost mulțumite de personalul ales și recomandă cu încrdere și altor angajatori recurgerea la acest tip de personal. Pentru a afla mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă accesați site-ul Jordanriver.eu!